ok zjezdnia o 22.30, ale mam ochotę na wcześniejsze połażenie - obiektyw właśnię kombinuję (zawszę mogę robić zdjęcia techniką otworkową)
ok zjezdnia o 22.30, ale mam ochotę na wcześniejsze połażenie - obiektyw właśnię kombinuję (zawszę mogę robić zdjęcia techniką otworkową)
Uaktualniona lista:
1. Mac
2. Ardi
3. Routlaw
4. Pikczer
5. CoNic
6. mungo
7. Sebian
8. Korean - nie może do nas dołączyć
9. stratus
10. trigger
11. Zielony
12. oddech
13. kumpel Pikczera
14. Mmsza
15. Makudonarudo
Myślę, że możemy zacząć się ustawiać na plener. Kto jest chętny na wcześniejsze focenie, niech się spiknie z sobie podobnymi.
Natomiast wszyscy się widzimy najpóźniej o 22:20 przed główną bramą zajezdni przy ulicy Kawęczyńskiej 16. Chyba że się poumawiacie inaczej. Ale główne wejście do zajezdni jest tylko jedno, więc i tak się tam zobaczymy.
Ostatnio edytowane przez oddech ; 16-11-2006 o 20:18
Routlaw-ja bym chętnie coś pofocił przed zajezdnią-najwcześniejszy termin to nawet ok. 16, potem dopiero o 18-19. Może byśmy się gdzieś umówili w centrum albo na starówce, a potem razem pojechali na Kawęczyńską, gdyż jak mówiłem wcześniej "w kupie siła", to teraz dodam, że "kupy nikt nie ruszy"Mi coś takiego odpowiadałoby najbardziej chociażby z takiego względu, żeby rodzice mogli spać spokojnie kiedy będę jechał na kawęczyńską.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Ja raczej dotrę dopiero i tylko na zajezdnię. Wcześniej nie dam rady.
SEBIAN
Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza
Mnie w sumie też by pasowało pofocić coś wcześnie . Ja byłbym wolny od około 16:30
Plener jest spotkaniem towarzyskim i dobrowolnym, jeśli ktoś nie ma ochoty na poźniejsze łażenie po mostach i innych częściach miasta, to jest to jego wybór. Poza tym, to nie pierwszy i ostatni plener w Warszawie. Następny można zaplanować w innych ramach czasowych. Jeszcze jedno, w nocy jest mniejszy ruch i lepiej się fotografuje.
Do zobaczenia jutro o 22.30.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Niestety nie moge przybyć :/
Życze udanego wypadu, szybko publikować owoce pracy!![]()
kurcze panowie dopisałbym się ale 20 osób na plener do zajezdni będzie albo trudno albo śmiesznie ..... ??? sam nie wiem co mam o tym myśleć ??
Uwierz mi że z Toba będzie nas 15 więc sprzęt na plecy i do zajezdnisam idę pierwszy raz na takie coś więc traktuję to jako rozeznanie w terenie i w efektach pracy
![]()