Mac czy mosty czy Nowy Świat dla mnie obojętne piszę się na wszystko i mam nadzieję, że sporo będzie chętnych i na to.
Fajna atmosfera, sympatycznie - nie wyobrażam sobie inaczej
Mac czy mosty czy Nowy Świat dla mnie obojętne piszę się na wszystko i mam nadzieję, że sporo będzie chętnych i na to.
Fajna atmosfera, sympatycznie - nie wyobrażam sobie inaczej
Ostatnio edytowane przez Arjast ; 16-11-2006 o 02:38
Cześć, to już jutro tak więc gdzie sie umawiamy? ew którym tramwajem można dojechać do tej zajezdni?![]()
Czuje się zignorowany, pewnie podobnie jak Mungo.. Czy nie można tych mostów/nowego światu zrobić przed zajezdnią? Nie wiem jak Wy ale ja czasami sypiam. Osobiście nie widze różnicy miedzy "nocą" o 19 czy o 1 w nocy. Skoro można o 18-19 to po co po północy chodzić jak można spać?![]()
![]()
Jak będziesz na Zachodnim ok. godz. 22.00 może troszkę wcześniej to mogę zabrać. Jeśłi zainteresowany to po szczegóły zapraszam PM
EDIT: Routlaw ma to sens co piszesz ale kurcze łatwiej z domu wyrwać się na noc niż w piątkowy wieczór gdzie jest trochę obowiązków rodzinnych - jeśli coś zorganizujecie ja bardzo chętnie dołączę w trakcie ale za wcześnie nie mogę niestety
Ostatnio edytowane przez stratus ; 16-11-2006 o 11:33
No to stawiam pytanie: Czy byłby ktoś chętny na pstrykanie Warszawy nocą jeszcze przed odwiedzeniem zajezdni? Tak np koło 18-19?
no tak ale decydując się na plener staje się zależny od Was kierowców. Jeśli będziecie szli po zajezdni pstrykać mosty to i tak nie mam wyjścia i musze z Wami iść![]()
W sumie to ja bym nawet wolał od 18
Aha, obecnie to nie mam żadnego obiektywu (ale mam statyw) to nie wiem czy sobie porobię zdjęcia
Ostatnio edytowane przez trigger ; 16-11-2006 o 14:33
Pewnie obiektyw da się załatwić. Może umów się z kimś, kto będzie i pożycz na ten wieczór. Myślę, że to jest rozwiązanie. A co do wcześniejszej godziny, to opcja jest na wcześniejsze focenie gdzie indziej. Zajezdnia będzie od 22:30 i tego nie zmienimy.
Czekam na potwierdzenia od pozostałych niepotwierdzonych.