I tu napotykamy się na odwieczny problem, naturalizm, czy korekta...
Ładnie to wygląda, ale mnie kręci fakt, że zamieszczone przeze mnie zdjęcie jest tylko cropowane, nic ponadto. Ale taka niebieska aura jest fajna.
Wkleje Ci linka do tego zdjęcia jak je przerobię odpowiednio na B&W. Bedzie git![]()
Ta 22:30 dużo bardziej mi pasuje niż wcześniejsza pora. Potwierdzam swoje przybycie. Mam pytanie o bezpieczne miejsce do pozostawienia pojazdu, czyli czy można będzie wjechać autami na teren zajezdni lub zaparkować je blisko jakiejś stróżówki? Będę jechał z okolic Geanta na Puławskiej. Mogę kogoś zabrać. Oferta odwiezienia do Otrębus nadal aktualna.
SEBIAN
Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza
Spoko Pikczer, jak tylko będe miał data bank, albo kolejną kartę przynajmniej 1Gb, to będą RAW'y. Teraz niestety ucze się.
Sebian przekoloruję Cię na liście.
Kurde no żeście sie tak czepili stadem mej skromnej osóbki.. No dobra to ide na ten plener.. Kierowcy bedą ciągnąć słomki, z wygranym/przegranym się dogadam. Dzieki Chłopaki...
Przyłączam się do Mungo, może tak zrobimy? od18-19 mosty, potem zajezdnia... I jeszcze co niektórzy beda wiedzieli co do nich na wykładach mówią..![]()
Ostatnio edytowane przez Routlaw ; 16-11-2006 o 00:04
[QUOTE=oddech;242919]
Najlepiej, żeby w jakiś sposób osoby zdeklarowane potwierdziły obecność, lub jej brak.
Potwierdzam. Godzina jak najbardziej mi odpowiada :-D
Problem mam tylko ze statywem. Fociłem wczoraj trochę w Dęblinie i Oddech podobnie jak ciebie wkurzył mnie i sprawdziłem jak to jest pozbyć się g**na.
Uczucie fajneale do piątku muszę coś teraz załatwić.
Widzę, że plener zapowiada się ciekawie, co nie ukrywam bardzo mnie cieszy. Myślę, że po tramwajach pofocimy mosty albo Nowy Świat, tak aby nasi koledzy spoza Wawy nie czuli się zbyt samotni i nie musieli długo czekać na swój transport.
Taka atmosfera mi odpowiada i chyba będzie sympatycznie.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.