Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
Liczę że zabierzesz swoje 70-200 bo chgętnie bym je wypróbował, mam zamiar niedługo takie kupić![]()
Jeśli Ci odpowiada to mogę po skończonym plenerku podrzucić na Zachodni bo w pobliżu mieszkam ale kiedy to będzie to trudno powiedzieć bo chętnie po zajezdni wybiorę się na mosty czy może Nowy Świat - oczywiście jeśli będzie więcej chętnych
Ostatnio edytowane przez stratus ; 15-11-2006 o 19:21
Jak plenerek skończy się o 1 to podrzucenie nic nie daale też chętnie wybiorę się na mosty(rozumiem że chodzi o fotografowanie z mostów , czy mostów?
) Jak na razie to mam za sobą jedną małą sesję nocną na starym miescie .
Ja jestem z lekka pod Warszawą - Grójec (43 km) . Pociągiem niestety nie dojade , chyba że wąskotorówką
W którym miejscu i o której mamy zbiórkę?
A może plenerek z mostami zorganizować przed tramwajami?![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link