Strona 16 z 39 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 388

Wątek: Plener Warsaw by night - 17 listopada

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Oddech, wielkie podziękowania dla Ciebie za włożony wysiłek w zorganizowaniu tego przedsięwzięcia.

Routlaw przestań marudzić :-) . Już zaoferowałem Ci podwózkę i oferta jest dalej aktualna. Nie jest to na prawdę dla mnie żaden kłopot, a szkoda by było gdybyś nie uczestniczył w plenerze.
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Prześledziłem watek. Według moich obliczeń wstepnie zdeklarowali sie na plener:
    1. Mac
    2. Ardi
    3. Routlaw
    4. Pikczer
    5. CoNic
    6. mungo
    7. Sebian
    8. Korean
    9. stratus
    10. trigger
    11. Zielony
    12. oddech
    13. kumpel Pikczera
    14. Mmsza
    15. Makudonarudo

Jeśli kogoś pominąłem, to przepraszam. Lista otwarta. Najlepiej, żeby w jakiś sposób osoby zdeklarowane potwierdziły obecność, lub jej brak.

Na czerwono są osoby które potwierdziły obecność.
    Ostatnio edytowane przez oddech ; 16-11-2006 o 17:06

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Potwierdzam
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Liczyłem na wcześniejszy termin, czyli ok. godz. 18. No, ale cóż. Tak chyba też przyjadę, tylko pewnie na trochę krócej
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

jak już wcześniej wspominałem również zgłaszam swoją obecność jeśli nic się nie zawali do tego czasu

oddech - umknął Ci jeszcze mmsza ale to juz Mac musi potwierdzić

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Ja potwierdzam i dodam, ze wybiera sie jeszcze moj kumpel (czasem odwiedza CB) - i on tez zadeklarowal sie mnie podrzucic

ps
    cholera - to jest nas trzynastu... i to w piatek ;-)

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Heh, godzina odpowiada mi coraz bardziej. Będę miał czas wrócić do domu i się przebrać i nie będę musiał biegać w garniturze :grin:

Cytat Zamieszczone przez Mungo
    Liczyłem na wcześniejszy termin, czyli ok. godz. 18. No, ale cóż. Tak chyba też przyjadę, tylko pewnie na trochę krócej
    Mungo nie pękaj. Ja w sobotę na 8 na uczelnię jadę :-)

Początki nałogu
    Miasto
    Grójec

Domyślnie nocna sesja

Witam
    Dopiero teraz wpadłem na ten wątek. Mam pytanko ile taka sesja moze trwać?
    Pytam dlatego że jestem z poza warszawy.Ostatni autobus mam o 23:00 z zachodniego więc chyba sie nie wyrobie ale za to pierwszy mam o 5:30 choć raz już koczowałem na zachodnim po imprezce.
    A tak poważniej to jak będzie z dojazdem / powrotem w okolice centrum? Widze że dużo osób będzie jechało samochodami , a ja na razie musiałbym busem / tramwajem.
    Gorzej z powrotem , chyba że ci z zajezdni podrzucą tramwajem za sesje
    Prosiłbym też o jakiś skrót tego wątku choć znalazłem głównie to że sesja będzie tylko w zajezdni o 22:30 w piątek.
    Innych części warszawy nie fotografujemy np o 18?

Pozdriawiam Canonierów

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Poza moim już potwierdzonym uczestnictwem proszę aby Oddech dodał forumowego banitę czyli Mmszę.

Co do ostatniego pytania, myślę, że plenerek zakończy się około 1.00 bo po zajezdni możemy spróbować jeszcze skoczyć na "mosty" i może trochę okolic starówki. Nie mniej obowiązki organizatora przejął Oddech i nie chcę mu się wcinać w plener.

No wygląda na to, że będzie to jeden z większych plenerów w ostatnich miesiącach w Wawie.
    Ostatnio edytowane przez Mac ; 15-11-2006 o 17:47
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    (...)Nie mniej obowiązki organizatora przejął Oddech i nie chcę mu się wcinać w plener.

No wygląda na to, że będzie to jeden z większych plenerów w ostatnich miesiącach w Wawie.
    Mac. Plener nocny wymyślił oskarkowy (należy o tym pamiętac i nie zapominać). Jednakoż Ty założyłeś wątek i skrzyknąłes chłopaków.
    Ja tylko zaproponowałem miejsce, a teraz trzymam administracje w ręku. Mogę jeszcze po plenerze napisać kilka zdań na jego temat, ale zawiadywanie co, gdzie i jak po zajezdni pozostawię tym, którzy lepiej znają Warszawę, mają więcej pomysłów ode mnie i będą wciąż mieli ochotę na nocne strzały.

Podsumowując:
    zobaczymy jak będzie po zajezdni

Strona 16 z 39 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów