Strona 12 z 39 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 388

Wątek: Plener Warsaw by night - 17 listopada

Bywalec Awatar chyrek
    Miasto
    Słupsk, Polska

Domyślnie

A ja mam jak zwykle wszedzie daleko Chcialoby sie gdzies wyskoczyc w grupie w plener ale jakos biednie u mnie w okolicy z milosnikami foto i zebrac sie ciezko. Szkoda, ze termin nijak mi nie pasuje, bo z checia bym sie wybral do Was pofocic co nieco. Moze nastepnym razem sie ze swoimi gratami zabiore...
    Łukasz Chyrek
    canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...

Mój fotoblog www.chyrek.com.pl

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Rozmawiałem dzisiaj z przemiłą Panią sekretarka Prezesa Zarzadu. Powiedziała, że mój mail został przekazany do Członka Zarządu (Dyrektora Technicznego). Mam we środę zadzwonić do tejżesamej miłej Pani i zapytać jaki jest werdykt. Jeśli nie będzie odpowiedzi do środy, dostanę namiary na osobę, która bezpośrednio odpowiada za ten temat Czyli, że jesteśmy coraz bliżej nie robiąc nawet jednego kroku w przód

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oddech Zobacz posta
    Powiedziała, że mój mail został przekazany do Członka Zarządu (Dyrektora Technicznego).
    Uuuu zachacza to o wysokie stanowiska
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CoNic Zobacz posta
    Uuuu zachacza to o wysokie stanowiska
    Raczej obniża loty. Pisałem do Prezesa Zarządu. A o Członka się opiera.
    I bez skojarzeń proszę.
    Hehe....

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Właśnie Mmsza (banita z CB) potwierdził mi swój udział w plenerze. Grupa się robi coraz większa.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

W kupie siła!
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Właśnie wróciłem do domu z nowym statywem i głowicą i coraz bardziej nie mogę się doczekać piątkowych zdjęć :-) Mam tylko nadzieję, że pogoda nie będzie tak "wspaniała" jak dzisiaj, bo się chyba tylko na browarach skończy Ale bądźmy dobrej myśli...
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No widzę, że jakis wirus z zakupem statywów zapanował. Ja kupiłem w sobotę statyw. Sherpa 600R i jestem mega zadowolony A co do pogody to musi być ładna. Jak nie będzie, to kurtki przeciwdeszczowe, worki na obiektywy i do ataku

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oddech Zobacz posta
    No widzę, że jakis wirus z zakupem statywów zapanował. Ja kupiłem w sobotę statyw. Sherpa 600R i jestem mega zadowolony A co do pogody to musi być ładna. Jak nie będzie, to kurtki przeciwdeszczowe, worki na obiektywy i do ataku
    Wy się módlcie, żeby nie była ładna. Deszcz jest nieodłącznym sprzymierzeńcem nocnej fotografii. Gratis dostajecie piękne kontrasty, rozświetlenia wszystkiego co mokre i brak meneli, którzy nie wypełzają w tym czasie na żer. Jak jest sucho, to jest tylko wygodnie, nudno i nic więcej.
    Jarek

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Wy się módlcie, żeby nie była ładna. Deszcz jest nieodłącznym sprzymierzeńcem nocnej fotografii. Gratis dostajecie piękne kontrasty, rozświetlenia wszystkiego co mokre i brak meneli, którzy nie wypełzają w tym czasie na żer. Jak jest sucho, to jest tylko wygodnie, nudno i nic więcej.
    W pewnym sensie zgodzę się z Tobą. Jak zapomnieć o wygodzie i przedłożyć efekty ponad wszystko, to deszcz może niekoniecznie, ale kałuże i parująca wilgoć w powietrzu byłaby oki

Strona 12 z 39 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów