Zobaczymy co się da zrobić. Zaczynam kompozycję listu. Potem wkleję jego treść.
EDIT: Treśc Listu.
Poniżej wklejam to co wysłałem do TW. Trochę sie wzorowałem na liście jaki był wystosowany do Stoczni Gdańskiej. Tu dziękuję autorowi poprzedniego pisma za inspirację.
TREŚĆ:
Witam serdecznie.
List ten kieruję do Prezesa Zarządu spółki Tramwaje Warszawskie.
Wraz z grupą fotografów zrzeszonych na forum dyskusyjnym Canon, zwracam się do Pana z prośbą:
W dniu 17.11.2006 roku (piątek), pragniemy zorganizować nocną sesję fotograficzną na terenie Zakładu Eksploatacji Tramwajów „PRAGA”, przy ulicy Kawęczyńskiej 16.
Chcielibyśmy uchwycić naszymi obiektywami nocne życie zakładu wkomponowane w architekturę Starej Pragi.
Zwracamy się także do Pana z dodatkową prośbą o pomoc w dobraniu odpowiednich godzin na rozpoczęcie sesji. Zastanawialiśmy się nad godziną 18:00 lub 22:30. Zależy nam na tym, aby w zakładzie byli jeszcze ludzie, ale także spora ilość tramwajów.
Grupa która planuje wspomnianą sesję będzie liczyć 6-14 osób. Są to głównie amatorzy, pasjonaci fotografii.
W razie wydanie przez Pana zgody na opisaną sesję, jesteśmy gotowi przekazać najlepsze prace do dyspozycji Spółki Tramwaje Warszawskie. Mogłyby one zasilić Państwa galerię o zdjęcia wykonane w nocy.
Dodatkowo z ramienia portalu internetowego podroze.pl, należącego do Wydawnictwa MURATOR, którego jestem przedstawicielem, mogę zaoferować Państwu współpracę o charakterze PR. Uzyskaliby Państwo możliwość przysyłania do nas informacji (dzień bez biletu, nowe linie, remonty, imprezy okolicznościowe, itp...), które byłyby publikowane na głównej stronie portalu w dziale „Z ostanie chwili”.
podroze.pl cieszy się miesięczną oglądalnością na poziomie 100 000 unikalnych użytkowników, z czego 35% to mieszkańcy Warszawy.
Licząc na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby, składam wyrazy szacunku.
Artur Bińczyk