Będą sprawdzali ID Forumowe przy wejściu?![]()
Będą sprawdzali ID Forumowe przy wejściu?![]()
to sobie jeszcze smycz wypiorę żeby ładnie ID wyglądał
![]()
Może obroża wystarczy?Po co od razu smycz.
A z innej beczki, własnie się przekonałem jakie to uczucie pozbyć się taniego statywu. Musze teraz zainwestowac i kupic inny. Pewnie też tani. Na Sherpe ani nic lepszego mnie chwilowo nie stać. Ale to przejściowe kłopotyhehe...
Do piątku bede miał juz statyw.
Młodego przyjmiecie pod swoje skrzydła? Muszę mieć jakieś argumenty, żeby rodziców przekonać, żeby mnie puściliCzy plener zapowiada się na bardzo późną noc-1 lub 2 w nocy, czy raczej tak w godzinach ludzkich czyli od ok. 19 do 23-24?
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Qrcze, strasznie żałuję, że nie będę mógł z Wami wybrać się do tej zajezdni. Ale piątek (którykolwiek) to dla mnie taki dzień, że ani rano, ani w południe, ani wieczorem.
Miałem cichą nadzieję, że ten plener będzie w sobotę... Trudno, może następnym razem. Udanych zdjęć!
,
Będę jechał z Ursynowa, mogę pojechać przez Mokotów z zbarać kogoś potrzebującego. BTW, o któej startujemy 18-19 czy później np. po 21? Muszę wiedzieć jak ustawić sobie dzień no i odbieram małżonkę z centralnego o 21.
Fajnie, że zbiera się całkiem spora grupka.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.