Aaaa... nie no... jak w zamknietej, to mamy jakies szanse ;-)
A mam jedno pytanie do tych co sie wybieraja - czy ktos nie bedzie jechac przypadkiem przez Mokotow i nie moglby mnie zabrac po drodze? :sad:
Ja startuję z Pragi Południe, to raczej mało po drodze. Ale jak nikt się nie zgłosi, to podjadę po Ciebie.
Da się jeszcze dopisać do listy?
Tylko kurcze chyba statyw muszę kupić albo pożyczyć![]()
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
Routlaw, jak chcesz to możemy ustawić gdzieś na mieście :smile: Będę jechał samochodem, więc mogę Cię zabrać, cobyś nie przebijał się ze sprzętem przez Pragę.
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
Dzięki CoNic, chętnie bym skorzystał, tylko czy z Legionowa Ci po drodzeno i będe się wybierał z kolegą także byłoby nas dwóch.
![]()
Panowi, jutro o 10 rano wystosuję pismo do Zarządu TW. Napisze w nim orientacyjną liczbę osób jakie będą brały udział w sesji. Mamy więc czasu całkiem sporo. Lista ciągle otwarta![]()