-
Bywalec
Dworzec Centralny ma po prostu złą sławę i jakoś mnie przeraża. Ale skoro jest tam tak spokojnie, to jest to jakas opcja.
A teraz z innej strony. Wczoraj wieczorej jeździłem po starej Pradze. Zupełnie niechcący natknąłem się na Zajezdnię Tramwajową na ulity Kawęczyńskiej. Dzisiaj będę tam dzwonił w temacie pozwolenia na nocną sesję zdjęciową. Podeprę się trochę wydawnictwem, może kierownik obiektu pozwoli w nocy tam pohasać z aparatami. Co powiecie na takie miejsce? A może ktoś z Was ma jakieś przełożenia w firmie Warszawskie Tramwaje?
EDIT: Po wykonaniu telefonu do spółki Tramwaje Warszawskie ustaliłem rzeczy następujące:
1. Chętnie udzielają zgody na sesje fotograficzne.
2. 17 listopada będzie w zajezdni mniej osób niż zwykle, ale są duże szanse że będą mieli kogoś do "zadbania" o nas.
3. Wydano zgodę na sesje fotograficzną dla 2 chłopaczków z technikum (jakiegoś).
4. Nikt nie pytał o sesję w nocy.
5. Należy napisać maila do Zarządu, podać wszystkie szczegóły i czekać na odpowiedź.
HOWGH
EDIT2:
Czekam na chetnych. Fajnie by było, gdybym wiedział do jutra po południu. Wystosowałbym odpowiednie pismo.
Ostatnio edytowane przez oddech ; 08-11-2006 o 13:19
Uprawnienia umieszczania postów