Ale ja sie pewnie nie powstrzymam. Choc dorobku czy wiedzy takiej nie mam ale czasem lubie pojezdzic po czyichs zdjeciach, a przy okazji udowadniajac ze krytykowac tu na forum jak najbardziej wolno - niezaleznie od celu pokazywanych zdjec i niezaleznie od dorobku - byle krytyka byla konstryktywna a nie "nie podoba mi sie".
No ale to zawsze chwile zajmuje (od roku wzwyz) by wyjsc poza plfotowy styl komentowania wspolnych zdjec i reagowania w powazny sposob na negatywne opinie.
Nie "nie komentujcie" a "wezcie sobie to do serca" , zamiast przewracac oczami z "no comments"Ale jeszcze jedno (bardzo proszę, nie komentujcie tego): to nadal jest forum o fotografii a nie Wasze lokalne TWA. Jeździcie na plenery robić coraz ciekawsze i doskonalsze zdjęcia a nie żeby się poznać i poopowiadać jak to było fajnie i jakich ciekawych kolesi poznaliście. Oczywiście to jest ważne, ale pamiętajcie o celu głównym. Kadząc sobie nawzajem nie rozwiniecie się ani o krok. Bo zawsze ktoś napisze, jakie to fajne zdjęcia zrobiliście i nie będzie potrzeby szukać dalej..