Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
Pozwolę sobie obejrzeć Wasz poplenerowy dorobek, ale oczywiście powstrzymam się od komentowania, bo to tutaj zdaje się niemile widziane.
Ale ja sie pewnie nie powstrzymam . Choc dorobku czy wiedzy takiej nie mam ale czasem lubie pojezdzic po czyichs zdjeciach, a przy okazji udowadniajac ze krytykowac tu na forum jak najbardziej wolno - niezaleznie od celu pokazywanych zdjec i niezaleznie od dorobku - byle krytyka byla konstryktywna a nie "nie podoba mi sie".
No ale to zawsze chwile zajmuje (od roku wzwyz) by wyjsc poza plfotowy styl komentowania wspolnych zdjec i reagowania w powazny sposob na negatywne opinie .

Ale jeszcze jedno (bardzo proszę, nie komentujcie tego): to nadal jest forum o fotografii a nie Wasze lokalne TWA. Jeździcie na plenery robić coraz ciekawsze i doskonalsze zdjęcia a nie żeby się poznać i poopowiadać jak to było fajnie i jakich ciekawych kolesi poznaliście. Oczywiście to jest ważne, ale pamiętajcie o celu głównym. Kadząc sobie nawzajem nie rozwiniecie się ani o krok. Bo zawsze ktoś napisze, jakie to fajne zdjęcia zrobiliście i nie będzie potrzeby szukać dalej.
Nie "nie komentujcie" a "wezcie sobie to do serca" , zamiast przewracac oczami z "no comments" .