Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
Czyżbym się miał czuć wywołany do tablicy?
Myślę, że nie

Niech będzie.
A jednak... ??:

Najlepsze, co można obejrzeć we wskazanych przez Ciebie miejscach, to hot chicks z bannera. Reszta to strata czasu. Czy jak masz histogram, to on musi za Ciebie myśleć? Czy gdyby nie było wystarczająco jasno, to byłoby gorzej? Popatrz na zdjęcia Borysx'a. Fajne co?
Twoje kadry są zupełnie bez pomysłu, jeśli chciałeś mi tym zaimponować, to wybacz....
Wiesz, nie mieliśmy światłomierza, linijki, ekierki, sekstantu (sekstansu), kompasu, wahadełka... i strasznie nam z tego powodu było wesoło (uwielbiam to zestawienie epitetów)

I jeszcze globalnie do wszystkich: wczoraj mieliście wprost wymarzone warunki do fotografowania architektury. Ktoś się tam miał modlić o odpowiednią pogodę i muszę przyznać, że wyszło mu to doskonale. Jak przejeżdżałem przez Warszawę o 2 w nocy, to widoczność była na 20-30 metrów. Nie chce mi się wierzyć, że wszyscy trzaskaliście te blaszaki tracąc tak doskonałą okazję.
Rany, jaki ten człek jest pusty... Kto mu dał puszki do ręki? Jednak modły Stratusa nie pomogły

W takich warunkach jak wczorajsze robi sie doskonałe zdjęcia tylko naciskając guzik, za resztę odpowiada sama natura.
Naprawdę liczę, że ktoś pstryknął jeszcze kilka klatek i będzie można obejrzeć coś ciekawego..
Tak, ale te (obok zdjęć nagich pań) oglądamy tylko na notebookach podczas kolejnych plenerów we wiadomym gronie. Nic dziwnego, ze się nie załapiesz 8)

I na zakończenie: Stary, wrzuć na luz :rolleyes: