Nie wiem czy zdążą do piatku czy soboty ale obiło mi sie o uszy że Nowy Świat będzie nieziemsko oświetlony jak nigdy dotąd - może to by była ciekawa alternatywa.
Nie wiem czy zdążą do piatku czy soboty ale obiło mi sie o uszy że Nowy Świat będzie nieziemsko oświetlony jak nigdy dotąd - może to by była ciekawa alternatywa.
Pocwicz uzywanie tego statywu. Ja kiedys tak ze swiezo zakupionym statywem wyskoczylem ze znajomymi na zdjecia... zamotalem sie (jak toto rozlozyc, jak uzywac glowicy, jak zalozyc aparat) ale przynajmniej koledzy mieli radoche
O tu watek dla nocno-deszczowo-plenerowcow bez jedynek+szkla uszczelnione:
http://canon-board.info/showthread.php?t=12030
A w sobote to i ja bym sie wybral pozniejszym popoludniem (po 17tej juz ciemno). Tylko musialbym komus pozyczyc szklo w zamian za statyw (raz na pol roku jednak sie przydaje... kupie sobie jakas Sherpe ale nie w tym tyg).
Szczegol ze prognozy zapowiadaja raczej sloneczna koncowke tygodnia.
Cała Warszawa jest w miarę ładnie oświetlonaNie to co wenecja, która w nocy jest ciemna całkowicie z powodu braku latarń na ulicach
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Dzięki za radę. Ćwiczyłem pół wczorajszej nocy, tak, że prawie zaspałem dziś do pracy :-)
Akurat wtedy jak przydałoby się trochę deszczu
Miałem na nie ochotę zeszłej zimy, wyglądały nieziemsko jak tonęły od połowy w górę we mgle :-)Zamieszczone przez Routlaw
Sobota też jest dobrym terminem, ale jestem dostępny gdzieś około 19:30. UczelniaZamieszczone przez Vitez
![]()
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
Przeciw mnie się wszystko obraca: pogoda, praca, inne atrakcje, auto. Póki co nadal jestem na pokładzie tego tramwaju![]()
SEBIAN
Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza
A mnie kusi 30 piętro PKiN.
Kto wie, może to popełie w sobotę. A że chciałbym żeby było juz wtedy ciemno, ale i tłoczno na ulicach to między godziną 16-18 powinienem się tam przejechać. A coKilka strzałów w stolicę z wysokości
![]()
Co tu dużo pisać.
PIĄTEK 17.11.2006 ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH NA PLENER FOTOGRAFICZNY W ZAJEZDNI TRAMWAJOWEJ PRZY ULICY KAWĘCZYŃSKIEJ.
MAMY ZGODĘ, DOSTANĘ JESZCZE PISMO POTWIERDZAJĄCE.
START 22:30
WSZYSTKIM ŻYCZĘ DOPASOWANIA PLANÓW DO PLENERU I UDANEJ ZABAWY
Wiedziałem, że się uda
A oto tekst odpowiedzi jaką dostałem dzisiaj:
Szanowny Panie,
W nawiązaniu do pisma z dnia 10.11.2006 r. informujemy, że otrzymali Państwo
zgodę na sesję zdjęciową dnia 17.11.2006 r. w Zakładzie "Praga" na ul.
Kawęczyńskiej 16. O wizycie Zakład ten został poinformowany. Równocześnie
zwracam się z uprzejmą prośbą o przesłanie kilku zdjęć z tej sesji do
dokumentacji wewnętrznej Spółki.
W przypadku jakichkolwiek pytań bardzo proszę o kontakt.
Z poważaniem,
Krzysztof Krasiński
022 534 55 09
Ostatnio edytowane przez oddech ; 15-11-2006 o 10:06