Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
Odbiję piłeczkę... Nie Ty proponowałeś, tylko ja proponowałem jako pierwszy taki plener. Podoba Ci się taka dyskusja? Też powinienem napisać, że to przykre, że nie czytasz oraz że przywłaszczasz sobie czyjeś pomysły? Czy taki poziom rozmowy jest dla Ciebie satysfakcjonujący?
oskarkowy, nie wiem o co Ci chodzi.
Jesteś jakiś wyjątkowo wrażliwy.

To napisałem do Ciebie odnośnie pleneru i na to nie dostałem odpowiedzi:
Cytat Zamieszczone przez oddech Zobacz posta
oskarkowy, latarki miały być do oświetlenia drogi do akweduktu. Nie wyobrażam sobie chodzenia na nietoperza. A przy akwedukcie to moja wiedza wymięka i nie zabieram głosu.
Co do nocnej Warszawy to jestem za. W zasadzie chodźby dzisiaj. Tylko w środę ide do kina i nie zmienie planów. Chętnie pouczę się od lepszych.

PS: popatrz na mój podpis. A do tego dodam, że lustrem bawię się od września.
I kto tu mówił o przywłaszczaniu sobie pomysłów? I gdzie były jakiekolwiek złośliwości pod Twoim adresem? Czepiasz się słów, obrażasz jak urażona primadonna, zatruwasz atmosferę zwalając to na innych. Człowieku odpuść sobie. Traktuję Cię jako doświadczonego fotografa od którego można się wiele nauczyć. A Ty mi wyjeżdżasz z takimi tekstami. Nie wiem czy zauważyłeś, zostało to w tym poście jasno podkreślone, że jesteś pomysłodawcą tego pleneru. Ja się tylko dołączyłem do tego pomysłu i ogłosiłem gotowośc do działania. Potem pociągnął go dalej Mac.
Tylko żeby to zobaczyć trzeba otworzyć oczy i popatrzeć troszkę dalej niż tylko na czubek własnego nosa.