Strona 36 z 39 PierwszyPierwszy ... 263435363738 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 388

Wątek: Plener Warsaw by night - 17 listopada

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    Moje refleksje zebranie punktami.
    1. Pikczer jesteś mistrzem PS'a i może zrobiłbyś warsztaty PS'a dla początkujących?
    Proszę o poparcie pozostałych uczestników dla wniosku formalnego... dziękuję za listy poparcia .........
    Przyłączam się do pomysłu i między innymi z tego też powodu wrzucam kilka tylko wywołanych zdjęć bez obróbki w PS-ie

Wystarczy - nie będę Was zamęczał, po tym co zobaczyłem na Waszych fotach i po tym co sam zrobiłem, mniej więcej wiem jak podejśc do tematu następnym razem. Można powiedzieć że plenerowy cel został osiągniety
    Ostatnio edytowane przez stratus ; 19-11-2006 o 16:02

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stratus Zobacz posta

Wystarczy - nie będę Was zamęczał, po tym co zobaczyłem na Waszych fotach i po tym co sam zrobiłem, mniej więcej wiem jak podejśc do tematu następnym razem. Można powiedzieć że plenerowy cel został osiągniety
    To najważniejsza konkluzja po plenerze, każdy z nas się czegoś nauczył i wie więcej niż przed. Jeszcze parę takich spotkań i bedzie naprawdę dobrze z warsztatem.
    Na razie ruszamy z następnym spotkanie 1 i/lub 2 grudnia.

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za dobre towarzystwo a Arturowi za załatwienie formalności oraz Pikczerowi za wizytę na komisariacie.

Może następnym razem jakiś areszt śledczy??
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Jeszcze jedna sprawa żeby z godnością zamknąć plenerek to jeśli dobrze pamiętam oddech obiecywał wydajęcemu zgodę na nasze focenie w zajezdni jakieś fotki więc myślę że należy mu się jakiś link żeby cos sobie wybrał, a jest kilka ciekawych, pod warunkiem że wszyscy się zgadzają na to

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Jak nie w zajezdni to musiałem mnie chociaż przed widzieć. Taki z dłuższymi włosami młodociany blond canonowiec. To ty mnie nie widziałeś, a ja ciebie widziałem?
    Nie no przed To Cię widziałem.. Witałem się z Tobą i Twoim Tatą. Jeszcze w samochodzie wiedziałem kim jesteś.. Nie widziałem Cię tylko na terenie zajezdni..

Przy okazji postu dodam jeszcze jedną fotkę z podróży wirtualnym tramwajem..

Cytat Zamieszczone przez stratus Zobacz posta
    Jeszcze jedna sprawa żeby z godnością zamknąć plenerek
    Nie no nie zamykajcie jeszcze tematu, bo ja dopiero zaczynam RAWy wywoływać..
    Ostatnio edytowane przez Routlaw ; 19-11-2006 o 16:42
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Na terenie zajezdni próbowałem ludzi tam pracujących sfocić. Tylko, zeby kogoś sfocić trzeba było najpierw z nim pogadać I tak odkryłem Canonowca w zajezdni, który teraz pracuje jako ten, który zrywa reklamy z tramwajów. Nawet na chwilę użyczył mi swojej 430EX Ciekawie się twoje zdjęcia zapowiadają
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

I tak odkryłem Canonowca w zajezdni, który teraz pracuje jako ten, który zrywa reklamy z tramwajów. Nawet na chwilę użyczył mi swojej 430EX
    No prosze wszędzie pełno kanonierów.. Tylko szkoda że ściany w zajezdni w żółto-czarnych kolorach
    Ciekawie się twoje zdjęcia zapowiadają
    Ciekawie to się zapowiada Twoja kariera fotografa bo lat masz prawie połowę średniego wieku plenerowiczów, a zdjęcia robisz Superowskie! Gratuluje..

BLOG

Coś już napisał
    Miasto
    Żyrardów

Domyślnie

Ja tu słyszę o zamykaniu tematu, a brakuje najważniejszego czyli sprawozdania oddecha. Kolego, nie przysypiaj!
    ,

Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Tak robiliśmy zdjęcia..

Mac testował wytrzymałość statywu nie tylko 30tką ale i srebrnym żelaźniakiem

BLOG

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sepq Zobacz posta
    Ja tu słyszę o zamykaniu tematu, a brakuje najważniejszego czyli sprawozdania oddecha. Kolego, nie przysypiaj!
    Obiecałem sprawozdanie do poniedziałku. Będe się starał jak tylko potrafię. Chwilowo nawet nie podchodze do komputera. Kończę jakies tam sprawy związne z wyglądądem mieszkania. Potem może jakieś śniadanie, jakiś spacer po sklepach (wszystko mi się kończy). Może wieczorek jakiś szybki plener gdzieś w jakimś tandetnym, oklepanym miejscu. I zobaczymy która będzie godzina.

Jak nie dam rady do poniedziałku, to w poniedziałek wieczorem powieszę sprawozdanie.

Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Po tym co napisałeś zacząłem się zastanawiać jaki dzisiaj dzień.. Wczoraj poszedłem spać koło 3:30 i jakoś mi się rozregulował zegar w rdzeniu

EDIT: właściwie to dzisiaj o 3:30 poszedłem spać

BLOG

Strona 36 z 39 PierwszyPierwszy ... 263435363738 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów