Stratus napewno sie załapiesz, nie jest póki co tak dużo chętnych.. strzelam 10osób? Miło będzie znajomą twarz zobaczyć![]()
Stratus napewno sie załapiesz, nie jest póki co tak dużo chętnych.. strzelam 10osób? Miło będzie znajomą twarz zobaczyć![]()
Powiem tak. Jeśli będzie zgoda na 14 osób, to i 20 wejdzieKażdy jest zaproszony. To przecież żaden prywatny plener. Poza tym, czym więcej ludzi tym lepiej
![]()
Wypada więc trzymać kciuki za pozytywną odpowiedź z dyrekcji i starania Oddcecha.
Startus świetnie, że będziesz, brakowało Ciebie w Arkadii.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Jeśli do wtorku nie dostane odpowiedzi, to zadzwonię tam i będe się dopytywał. Musimy mieć czas na plan BChoć nie powinien być potrzebny
![]()
A ja mam jak zwykle wszedzie dalekoChcialoby sie gdzies wyskoczyc w grupie w plener ale jakos biednie u mnie w okolicy z milosnikami foto i zebrac sie ciezko. Szkoda, ze termin nijak mi nie pasuje, bo z checia bym sie wybral do Was pofocic co nieco. Moze nastepnym razem sie ze swoimi gratami zabiore...
Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.pl
Rozmawiałem dzisiaj z przemiłą Panią sekretarka Prezesa Zarzadu. Powiedziała, że mój mail został przekazany do Członka Zarządu (Dyrektora Technicznego). Mam we środę zadzwonić do tejżesamej miłej Pani i zapytać jaki jest werdykt. Jeśli nie będzie odpowiedzi do środy, dostanę namiary na osobę, która bezpośrednio odpowiada za ten tematCzyli, że jesteśmy coraz bliżej nie robiąc nawet jednego kroku w przód
![]()
Właśnie Mmsza (banita z CB) potwierdził mi swój udział w plenerze. Grupa się robi coraz większa.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
W kupie siła!![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link