Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 94

Wątek: Folia ochronna na ekran 30D

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

założyłem kiedyś ten wątek i folie już dawno zakupiłem. może opisze moje odczucia.
    każda folia jaką miałem rysuje się dość szybko przez co zdecydowanie utrudnia korzystanie z monitorka, przekłamuje ostrość i kolory a przede wszystkim obraz jest nieczytelny w jasnym świetle. ogólnie to te folie są do dup* ale jednak używam tylko często zmieniam. daje mi to jednak poczucie bezpieczeństwa, że nie porysuje. rozwiązanie w nikonach jest tu naprawdę lepsze.
    I am FX

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piast9 Zobacz posta
    No to raczej alkohol a nie kwas tak podziałał.
    Poprawka, masz racje, zaraz zmienie-chochliki sie wkradly
    Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Co to za telefon?
    Siemens S55
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

dostale juz folie ochronna poliweglanowa na LCD. Powiem szczerze, jest moim zdanie bardzo dobra a kosztowala z przesylka 4.60 zł. nakleilem tak jak opisane to bylo w instrukcji i nawet nie widac zeby jakas folia byla naklejona. zadnych babelkow powietrza w srodku. folia jest grybsza bo posiada az 2 warstwy. i naprawde widac tak jak bez foli wiec poleceam. to jest ta folia
    http://www.allegro.pl/item209628727_...oliweglan.html

Coś już napisał
    Miasto
    Skierniewice

Domyślnie

Racja, też mam naklejona tą folię. Jest naprawdę super....trochę zabawy w docinanie, chwilka strachu ( żeby dobrze nakleić ) ale efekt super. Miałem w 300D i sprzedałem go z tą folią.....nic sie nie działo, teraz mam 400D i też ja nakleiłem....polecam tą folię

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

no wlasnie , najpierw ja nakleilem a potem mialem problem zeby ja skalpelem do okola obciac. trzeba ja przed przyklejeniem obciac a potem naklejac, no ale jakos mi sie udalo. a za 4,60 to chyba warto.

Miasto
    Kraków

Domyślnie

a jak ją będę chciał odkleić? schodzi ładnie? jak z klejem? bo ja do tej pory miałem folie bezklejowe
    I am FX

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

schodzi bardzo dobrze i nie zostawia zadnych sladow tylko trzeba pamietac o jedej zasadzie , takie folie odkleja sie powoli bo jak szybko pociagniesz to zostanie klej ( ale on latwo schodzi gumka do scierania). jak sciagniesz powoli to ekranik bedzie wygladal jak dopiero co czyszczony.

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olej Zobacz posta
    schodzi bardzo dobrze i nie zostawia zadnych sladow tylko trzeba pamietac o jedej zasadzie , takie folie odkleja sie powoli bo jak szybko pociagniesz to zostanie klej ( ale on latwo schodzi gumka do scierania). jak sciagniesz powoli to ekranik bedzie wygladal jak dopiero co czyszczony.
    dzięki, już zamówiłem taką samą z tego co widzę, będzie lepsza od tej bezklejowej
    I am FX

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

bedziesz zadowolony na bank. tylko wczesniej wytnij sobie odpowiedni wymiar i naklejaj zgodnie z instrukcja. aha jak bedziesz odklejal folie zakrywajaca klej na tej wlasciwej foli to oderwij ja cala bo jak oderwiesz polowe i potem zaczniesz odlejac reszte to zostanie cieniutki slad

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olej Zobacz posta
    bedziesz zadowolony na bank. tylko wczesniej wytnij sobie odpowiedni wymiar i naklejaj zgodnie z instrukcja. aha jak bedziesz odklejal folie zakrywajaca klej na tej wlasciwej foli to oderwij ja cala bo jak oderwiesz polowe i potem zaczniesz odlejac reszte to zostanie cieniutki slad
    spoko, dzięki za radę
    napiszę jak dojdzie i jakie mam wrażenia w porównianiu do bezklejkowej folii Bilora
    I am FX

Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów