Ok, wiec jedziemy dalej
2. - Kompozycja - wywalilbym ta poprzeczna laske cynamonu, tyle ze wtedy kawalek jablka trzeba by przysunac blizej srodka zeby stowrzyc kompozycje centralna lub w ogole z niego zrezygnowac. Szklanka na wprost mi sie podoba i reszta ukladu w sumie tez. Szkoda tylko, ze nie wiem co to tam lezy w srodku, wiec moze glebia ostrosci trzeba to wydobyc. Krotko mowiac drobna poprawka w ukladzie i bedzie ok. Moze jakis przepis o nalesnikach na slodko to kupi. Cienie, biale tlo tak jak w zdjeciu nr 1. Zainwestuj w stol bezcieniowy i porzadne zarowy, bedziesz mogla operowac glebia ostrosci wedle uznania.
3. Hmm w sumie to nie wiem. Nie podoba mi sie znowu glebia ostrosci. Krzywymi mozna ladnie wyciagnac kontrasty tutaj. Chyba kompozycja mi nie lezy, nie widze osobiscie mozliwosci zastosowania tej fotki ale moze komus spasuje wiec mozliwe, ze nie jest zlaChociaz bogos to ja lubie ...
4. No tu juz GO mi pasuje. Nie podoba mi sie ta polamana czekolada, taka na chamca zmasakrowana, widzialas kiedys stara czekolade, jak ja zjada czas? Wlasnie tak wtedy zaczyna sie utleniac i robi biala. Pewnie trzeba opatentowac jakas technike ciecia goraca zyletka i zalac na koniec gliceryna dla fajnych blikow, zeby slinka ciekla na sam widok. Kompozycja bardzo fajna, listek miety(?) dodaje smaczku
5. Ladne, moze sprobowalbym opanowac lekko ten chaos. Jakbym szukal czegos w tym klimacie to pewnie wrzucilbym do koszyka i dopiero przy kasie porownal z innymi i zdecydowal czy biore czy odkladam na polke.
6 i 7. Na elementach szklanych dobrze wygladaja ostre bliki, do tego potrzeba swiecic jakims softboxem dodatkowo, "oknem poludniowym" albo jeszcze innym patentem. Tu najlepiej ogladnij sobie packshoty moze nawet tych samych kosmetykow. Jesli chodzi o stocki to kombinowalbym raczej w kierunku uzytecznosci czyli np. kobieca dlon skrapiajaca perfumy, dekolt itp. bo AFAIK nie mozna sprzedawac fotki przykladowego Davidoffa (no logo).
Generalnie troche pracy w to wlozysz i w wakacje przyslij kartke z Mauritiusa![]()