Myślę, że jeśli chcecie mieć pewność czy Canon produkuje analogi i jakie, to zapytajcie Canon Polska lub Canon Europe.
Ja myślę o analogowym body również.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Kurde, też chyba kupię. Jakby miało kiedyś zabraknąć to co potem??![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Może poprostu produkują, ale już nie pełną parą. Tak tylko symbolicznie.
Może gdzieś w necie są jakieś statystyki Canona - ile się tego produkuje na dzień/miesiąc. Swoją drogą ciekawi mnie ile zajmuje produkcja jednego aparatu. Jak myślicie? w minutach? ;-)
nie ma sie czym chwalic wiec pewnie nienie w sensie ze nie anonsowali a nie ze nie robia analogow
juz mialem napisac ze sie czepiasz i mialem Ci tlumaczyc ze przeciez tam nie jest podana data ze produkowali go od-do tylko jest od...no ale dopiero co wstalem i nie zrozumialem zartu:P
Ostatnio edytowane przez schabu ; 05-11-2006 o 13:13