nie no rosemary grafikiem to już napewno jesteśtak jak powiedziałem czekam na kolejne foty
![]()
nie no rosemary grafikiem to już napewno jesteśtak jak powiedziałem czekam na kolejne foty
![]()
Rosemary nie ponioslo mnie![]()
Ładnie zrobione, fajna tonacja i wykończenie.
O.K Kane nie poniosloMario jak juz sklece Folio w calosc to sie najzwyczajniej pochwale [czyt. podloze] na forum do oceny
pozdro
[5dmkII] _ [580ex II] _ [17-40 ] _ [70-200 f4L] _ [50 f1,4] _ [85 f1,8]_[canon 100 f2,8 makro]
Witam ponownie. Galerii zdjęć nadal nie posiadam ale skleciłem coś na szybko jalbumem. Fotki z Tęczowej Parady w Wiedniu. Miałem niestety tylko nieco ponad godzine na przetestowanie nowego nabytku z "sekend hendu" 20d+bg2+70-200f4l. W między czasie 350d+tokina 12-24 poszły do ludzi. Nie żal.
Parada odbywa się co roku i jest silnie wspierana przez miasto i liczny sponsoring. Jest odpowiednikiem Parady Równości w Polsce tyle tylko że odbywa się w bardzo przyjaznej atmosferze lecz ku licznemu zdziwieniu i zdumieniu konserwatywnej części mieszkańców Wiednia. W tegorocznej paradzie wzięło udział ponad 100tys. osób. Pozdrawiam i miłego oglądania.
http://www.rosemary.at/parada/
[5dmkII] _ [580ex II] _ [17-40 ] _ [70-200 f4L] _ [50 f1,4] _ [85 f1,8]_[canon 100 f2,8 makro]