Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: [Rosemary] _ Witam na forum _ [fotki do oceny]

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar Rosemary
    Miasto
    Vienna/Kraków/Sopot

Domyślnie [Rosemary] _ Witam na forum _ [fotki do oceny]

Cześć. Przedstawie sie na forum od razu ze strony umiejetnosci nabytych w 4 miesiace od zakupu mojego 350d. Fotografuje zupelnie amatorsko. Do tej pory czytalem Forum i popularne avatary rozpoznaje wrecz natychmiastowo ;-)
    Wybralem do Waszej oceny kilka zdjec ktore lubie i ktore wydaja mi sie byc w miare poprawne. Szczegolnie zalezy mi na ocenie Portretow. Zabawy w Tone Mapping dla rozluznienia atmosfery pozdrawiam. Rafał

http://www.rosemary.at/lownoise/
    [5dmkII] _ [580ex II] _ [17-40 ] _ [70-200 f4L] _ [50 f1,4] _ [85 f1,8]_[canon 100 f2,8 makro]

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

jak na kogoś fotografującego "zupełnie amatorsko" nienajgorzej. Zdjęcia poprawne technicznie, ostatnie ciekawe. Pomyśl może o tym, co chciałbyś pokazać innym. Robisz fotki rodzinne, portrety, ale poszukaj w tym jakiegoś bardziej uniwersalnego przekazu, inaczej nie zainteresujesz szerokiej publiczności.

pozdrawiam
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Miasto
    Vienna/Kraków/Sopot

Domyślnie

Kubaman - dzieki bardzo za pierwszy koment. Co miales na mysli mowiac o bardziej uniwersalnym przekazie. Jak mam to rozumiec ?:-) A raczej co Ty miales na mysli bo niepotrafie sobie wyobrazic bardziej uniwersalnego przekazu w swoich zdjeciach _hej
    [5dmkII] _ [580ex II] _ [17-40 ] _ [70-200 f4L] _ [50 f1,4] _ [85 f1,8]_[canon 100 f2,8 makro]

Początki nałogu
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Mi się bardzo spodobały - może nie jestem szeroką publicznocią ale masz moje zainteresowanie dawaj znać jak pojawią się kolejne - z takich uwag na szybko na pierwszym zmieniłbym balans bieli bo się zrobiło troszkę za niebiesko

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Mocne wejście
    Fotki ciekawe, z pomysłem, technicznie w zasadzie bez zarzutu, w każdym razie z mojego punktu widzenia. Jedyne, co bym zasugerowal, to jakies doswietlenie twarzy na portretach. Blendą jakąś czy czymś. Zacienione oczy zazwyczaj są niepożądane.
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Coś już napisał

Domyślnie

Przekaz jest jak najbardziej uniwersalny, zdjęcia bardzo dobre. Jesteś grafikiem?

Początki nałogu Awatar kane
    Miasto
    Tychy/Poland

Domyślnie

to jest jak najbardziej

Miasto
    Vienna/Kraków/Sopot

Domyślnie

Fotoaparatka: nie mam pojecia czy juz jestem grafikiem. Brak czasu zajecia sie tym w 100%tach. Koncze latem prywatna szkole grafiki i reklamy - moze wtedy zostane grafikiem. Tzn. mam nadzieje ze tak bedzie ! Kanea delikatnie ponioslo Dzieki Wielkie w kazdym razie. nara

Coś już napisał

Domyślnie

Ale stronkę sam zrobiłeś i jakieś zlecenia już widzę...?

Domyślnie

dobra robota , bardzo ladna galeria !

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów