szukam szukam i znalesc nie moge. nich ktos poradzi gdzie najtaniej kupic 300d ew 10d(ten raczej w usa) mam do dyspozycji ok 3k w porywach kilka stow wiecej. prosze o jakies adresy bo przegladam forum i nie moge sobie przypomniec.
szukam szukam i znalesc nie moge. nich ktos poradzi gdzie najtaniej kupic 300d ew 10d(ten raczej w usa) mam do dyspozycji ok 3k w porywach kilka stow wiecej. prosze o jakies adresy bo przegladam forum i nie moge sobie przypomniec.
ebay.com
allegro - widzialem 300D za 3200 pln
z ebay'a qmpel ma dostac na swieta 10d i chce mi odsprzedac tylko ze nie wiem czy kasy starczy, mowi cos o 3300 ze niby uzywka ale jak nowka...tylko zejeszcze pewnie bezkarty pamieci. sam juz nie wiem co robic, czy szukac pomocy u starszego rodzenstwa na 10 czy kupic 300, bo 10 wydaje mi sie byc o wiele lepsza i bardziej pomagajaca w rozwoju tylko jakis 500 brakuje ;/
Jak czytałem na Cyberfoto była promocja w Saturnie w Warszawie i było chyba 10 sztuk 300D za 2999 zł. Wykupiono je w kilka minut. Cena więc niższa niż na Allegor i u tipów.
Rayden
a jak nie to na allegro. W USA dostaniesz za 800$ od ręki w jakimkolwiek sklepie. Wejdź na http://www.dpreview.com/reviews/spec...on_eos300d.asp. Spoko stronka. Aparat też.
wiecie moze cos o sklepie beach camera?? bo tam 300d jest za 730$ ale nie wiem o co chodzi z tym rabatem bo wtedy jest za 630$
To taka forma promocji. Kupujesz w sklepie za $730, wysyłasz do Canona dowód zakupu, a następnie (trwa to czasem nawet kilka miesięcyZamieszczone przez ryhu
) odddają Ci różnicę cen.
Uzywka jak nowka to najczesciej albo powystawowy oddany 'do odnowy' albo sprzet uszkodzony, naprawiony w serwisie i sprzedawany 'jako nowy' - twoje ryzyko... ja bym nie bral takiego (kto wie co sie z nim dzialo i moze dziac w przyszlosci)... ale ja ogolnie body z USA bym nie bral z powodu gwarancji.Zamieszczone przez ryhu
Co do "bez pamieci" - ani 10D ani 300D nie ma fabrycznie dostarczonej karty pamieci wiec sie nie przejmuj.
[ Dodano: Wto Gru 21, 2004 12:38 am ]
Ja bym beachcamera nie nazwal sklepen typu noname a dosc znanym i polecanym :PZamieszczone przez akustyk