Gdzie można kupić takie lampy na statywach ?
Zamieszczone przez Nemeo Gdzie można kupić takie lampy na statywach ? Funsport, Eltec
[SIGPIC][/SIGPIC]
Zamieszczone przez Nemeo Gdzie można kupić takie lampy na statywach ? caly komplet kupilam w www.fotodura.pl
matka ((((()))))
Zamieszczone przez matka_Wariatka caly komplet kupilam w www.fotodura.pl Możesz podać symbol tej lampy ze statywem, bo coś nie umiem znaleźć.
Zamieszczone przez Nemeo Możesz podać symbol tej lampy ze statywem, bo coś nie umiem znaleźć. prosze: 2 zarowki JH6800 - 109,00zl sztuka, 2 statywy W-803 - 95,00 zl sztuka, 2 oprawki lampy SA02 - 35,00 zl sztuka,
Zamieszczone przez matka_Wariatka prosze: 2 zarowki JH6800 - 109,00zl sztuka, 2 statywy W-803 - 95,00 zl sztuka, 2 oprawki lampy SA02 - 35,00 zl sztuka, a jeszcze podstawowe pytanie ? jak to wszystko wyzwalasz ? kabelkiem ? fotocela ? jak jest wygodniej i jak to wszystko jest popodlaczane ? jesli masz czas i ochote to mozesz zrobic fotke zeby ciemny ludek zrozumial
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
Zamieszczone przez Nemeo Możesz podać symbol tej lampy ze statywem, bo coś nie umiem znaleźć. ja tu w ogole nie widze oswietlenia studyjnego
flickr CB
Zamieszczone przez kjoanna ja tu w ogole nie widze oswietlenia studyjnego weszlam do sklepu, powiedzialam co potrzebuje, proba z aparatem i kupno dane spiane z paragonu...
Zamieszczone przez matka_Wariatka weszlam do sklepu, powiedzialam co potrzebuje, proba z aparatem i kupno dane spiane z paragonu... a no chyba ze tak Pozdrawiam
Zamieszczone przez kjoanna ja tu w ogole nie widze oswietlenia studyjnego zobacz tu http://www.funsports.pl/
Moje zdjęcia Fotografia Przyrodnicza
Zasady na forum