Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: CZy mozna kupować az tak tanio (aigars.co.uk)?

autor1970
    Guest

Domyślnie CZy mozna kupować az tak tanio (aigars.co.uk)?

Witam wszystkich.
    Kilka dni temu wpadłem na to forum i rzucił mi się w oczy link do http://www.aigars.co.uk. Ten sklep ma nieprzyzwoicie niskie ceny sprzętu foto. Zupełnie nie łapię o co w tym chodzi lub gdzie tkwi haczyk. Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z zakupami w tym sklepie.

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Standardowo, płatność Western Union, oszusty.
    puszka, szkieŁko i błyskotka

autor1970
    Guest

Domyślnie

Na pierwszy rzut oka wszystko wygląda kusząco i mocno nęci. Myśałem, że skoro taki link jest reklamowany na tym forum to można im ufać. Zastanaiwam się czy ktoś próbował kupić tam cokolwiek i jak to się skończyło.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Wal to - raz tez sie dalem nabrac (porawie idenrtycznie wygladalo, tez kamerki - na szczescie smieszne pieniadze wydalem i oddali kase). Nawet nie patrz. Dzieki za linka. Zglosze info o przestepstwie!!!!!!!!!!!!!!
    Edit:
    75 Shaftesbury Avenue - not to pojechali ma MAXA - gdzie na Shaftesbury Avenue taki sklep. (dla tych co nie widza to jest ta glona na Picadilly od Amora na prosto - w lewo Regents Street). Wlasnie dzwonie na policje.
    Edit2: zobacz jeszcze na Domene i rejestracje i opis - zreszta kliknij a sam zobaczysz
    http://195.66.240.211/cgi-bin/whois....IS+Submit.y=11
    Ostatnio edytowane przez mor_feusz ; 02-11-2006 o 17:27

autor1970
    Guest

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź. Szukam jakiegoś dobrego i pewnego sklepu w Londynie.
    Kumpel wraca z końcem listopada i liczyłem, że mógłby coś tam dla mnie kupić. Chodzi mi o Canona 350D lub 400D. Czy warto wogóle szukać dobrej ceny na taki sprzęt w Anglii?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ciezko powiedziec. Dla kogos kto tutaj pracuje jest taniej. Ja tam kupowalem w Jessops'ie. Jest to sklep uwazany za dorgi, ale jak poszedlem to ui upuscik dostalem + dodatkowo jakis UV + torba za pol ceny tak wiec zadowolony bylem, pozatym 400D kosztuje ok 1,5 dnia pracy (w zaleznosci czy kontraktuje czy nie i czy siedze tylko w prcy i robie to co tobie) tak wiec nie patrze na inne ceny. Poszukaj na forum kolega forumowy z Edinburgh podawal przydatny link od porownywarki cen sprzetu canona, jest stronka ktora porownuje wybrane rzeczy (canon w szczegolnosci) - najtansza opcja - tylko online. Doradzam dokupic za dodatkowe 60Ł (czyli ~ 400 PLN) 3 Years Accidental Damage and Cover plan. Przez 3 lata masz naprawe za darmo a nawet jak przypadkowo zniszczysz aparat (np spadnie ci z mostu albo wpadnie pod pociag - to ci naprawia - ak nie ot otrzymuszesz nowy)

Update: na policje zgloszone http://www.met.police.uk/ (telefonicznie + email poszedl.

autor1970
    Guest

Smile

Dzięki za pomoc

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mor_feusz Zobacz posta
    Poszukaj na forum kolega forumowy z Edinburgh podawal przydatny link od porownywarki cen sprzetu canona, jest stronka ktora porownuje wybrane rzeczy (canon w szczegolnosci) - najtansza opcja - tylko online.
    ta stronka to:

http://camerapricebuster.co.uk/

z tych tanszych sklepow to kupowalem juz w cameras2u i bristol camera, oczywiscie takze jessops bo jak sie poszuka to maja czasami fajne kody rabatowe, oczywiscie wszystko tylko online
    pzdr
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autor1970 Zobacz posta
    Na pierwszy rzut oka wszystko wygląda kusząco i mocno nęci. Myśałem, że skoro taki link jest reklamowany na tym forum to można im ufać.
    A jaki masz powod uwazac ze administrator forum ma pelna kontrole nad automatycznymi reklamami google?
    To google za nie odpowiada, nie forum .
    Bylo juz cos podobnego: http://canon-board.info/showthread.php?t=15719
    a ja zaczynam meczyc Hazana by cos z tym zrobil.

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A jaki masz powod uwazac ze administrator forum ma pelna kontrole nad automatycznymi reklamami google?
    Czy chcąc posluchać radia muszę znać zasady propagacji fal elektromagnetycznych? :wink:

To google za nie odpowiada, nie forum .
    Ty to wiesz, stali użytkownicy forum też wiedzą, ale nowi niekoniecznie.
    Sam wcześniej nie wiedziałem o co chodzi.

z tego wątku własnie dowiedziałem się o co chodzi. Tzn. domyslam się, bo szczegółowych zasad funkcjonowania reklam google dalej nie znam i nie zamierzam poznawać, bo reklamy ogólnie mam w nosie jako takie :-)

a ja zaczynam meczyc Hazana by cos z tym zrobil.
    I bardzo dobrze. Bo niezależnie od zasad na jakich to funkcjonuje i kto jest za to odpowiedzialny uważam że reklamowanie złodzieja jest nie na miejscu i należy dążyć do tego, aby ten proceder powstrzymać, a winnych pociągnąć do odpowiedzialnośći.
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów