Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Baterie.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Unhappy Baterie.

Chcialbym Was zapytać, o co właściwie biega z bateriami zasilającymi aparat i inne urządzenia.
    Posiadam gripa, do niego zakładam po 2 szt standardowych akumulatorów, np. 2x720 mAh
    lub 2x1300 mAh lub 6 szt akumulatorków AA. Ostatnio kupiłem paczkę "zwykłych" baterii bo nie miałem czasu ładować i przejechałem się. Ani body, ani lampa nie ruszyły.
    Czyżby zły styk, albo coś innego.
    Pozdrawiam
    Dominik
    Być albo nie być, oto jest pytanie.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dzięki wielkie Vitez za linka.
    Niedowierzając bateriom Samsunga, pokusiłem się o "większy" wydatek i kupiłem alkaliczne AA najlepszych firm, założyłem i poszło ładnie.
    Doczytałem również w instrukcji lampy, że w przypadku zwykłych baterii może wystąpić gorszy styk, dlatego zalecane są alkaliczne.
    No cóż, Samsung zasili kolorowe, skaczące i hałaśliwe dziecięce zabawki..........
    Pozdrawiam
    Dominik

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dominik Zobacz posta
    Niedowierzając bateriom Samsunga, pokusiłem się o "większy" wydatek i kupiłem alkaliczne AA najlepszych firm, założyłem i poszło ładnie.
    Jak juz ci "padna" w aparacie te drozsze alkaliczne to nie zapomnij ze tylko rozmachu im zabraklo - i nadal moga posluzyc w mniej wymagajacym sprzecie (zabawki, zegar).

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Przykisiłem te najlepsze i w końcu padły. Zrobiłem na nich 670 zdjęć (zapisałem sobie) w tym około 120-150 z wbudowaną lampą. W międzyczasie korzystałem z AKU. Niestety po wyjęciu były tylko do wyrzucenia.
    Pozdrawiam
    Dominik.

Uprawnienia umieszczania postów