a tam szczegóły :P pazu czepiasz siemiała ładne oczy... oczy jak angielskie tosty z jajkiem... yy
![]()
a tam szczegóły :P pazu czepiasz siemiała ładne oczy... oczy jak angielskie tosty z jajkiem... yy
![]()
oj tam, ja sie nie czepiam, po prostu precyzuje o ktora laske chodzia z twarzy to calkiem fajna z niej byla d*pa
Przy okazji, jeszcze jedna pamiatkowa fota
Łee... nikt nie pokazuje, to ja chociaz wrzuce co tam udalo mi sie wybrac z wycieczki:
Acha, i jeszcze jedno, moje ulubione zdjecie, "in color"
Ostatnio edytowane przez pazurek ; 05-11-2006 o 18:58
pazu a tak sie smiałeś ze na tej ławce to zdjecie robiłemhyhy
Swietne foty Paz, ciekawi mnie ile kadrow bedzie podobnych, napewno budke apelowa w aushwitz i ambone wartownicza w birkenau obaj w kadrach mamy, ale na szczescie zupelnie inne spojrzenie na te obiekty, tyle dobrze, ja powinienem cos rzucic do swojej galerii w polowie miesiaca, jak wywolam negatywy i naswietle na pozytywy, a tymczasem z backstage'ow mam jeszcze to:
Ostatnio edytowane przez thorin ; 05-11-2006 o 19:25
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Tylko prosze sie nie czepiac ze snieg jest szaryTaki byl caly dzionek, szara pogoda, szare niebo, szary nastroj, szary snieg.
Dla uscislenia, na zdjeciu thorina jest scenka kiedy porownuje wielkosc wizjerow w 400d i 300d
Venio: pokaz co Tobie z tej lawki wyszlo![]()
Co jest śmiesznego w ART-Burgerze ? :P
Super, swietne to drugie, ale ja bym mimo wszystko je widzial bez rozmytych postaci. Masz taka wersje?