Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Wątek: 1Ds czy 5D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Kilka osób pytało, czemu sprzedałem. Nie rzucam się na 3D, którego nie ma i nie wiadomo, czy będzie. Po prostu zlecenia mi się skończyły, na zimę nie mam żadnych nowych, wiec puszke pogoniłem, coby na wartości nie straciła. Jeśli w międzyczasie będę musiał coś sfocić to sobie poradzę, a do wiosny cena piątki na pewno pójdzie w dół, jeśli oczywiście Canon zechce wypuścić coś nowego. Są 2 warianty na których na pewno nie stracę:
    - wypuszczą 3d czy 5d mkII zwał jak zwał i wtedy zanabędę (jeśli będzie wart)
    - nic nie wypuszczą i odkupię 5d w niższej cenie.

Czego mi brak w 5d ? niczego. Jest dla mnie aparatem idealnym, celność AF i plastyka mnie powala za każdym razm jak coś focę. Czego bym chciał ? Zmienionej puszki z uszczelnieniami bez tandetnej trzeszczącej klapki od CF i z dodaną trzęsawką antykurzową. Matryca może zostać taka jak jest, bo jest świetna. A jeśli dorzucą Digic III to wcale się nie obrażę
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Po prostu zlecenia mi się skończyły, na zimę nie mam żadnych nowych, wiec puszke pogoniłem, coby na wartości nie straciła.
    Ot posunęcie rasowego sprzedawcy.Bądz co bądz bardzo rozsądne posunięcie bo w okresie zimowym w foto ślubnym lekki przestuj a ceny lecą w dół cały czas.

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    A jeśli chodzi o nową puszkę - cóż, czekamy. Na szczęscie jestem w o tyle dobrej sytuacji, że w razie potrzeby mam jakąś puszkę pod ręką
    Zawsze jest na posterunku jakaś 350ka
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Uprawnienia umieszczania postów