Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)
Nie przejmuj się, tak to bywa z tym sprzętem. Ja ostatnio opisywałem jak padł mi 5D, co prawda nie po paru dniach lecz po paru tygodniach, ale... sprzęt po prostu się psuję, ale co z tego. Mi się już psuł nowy TV Sony LCD Bravia, nowy samochód po 200km (Renault Megane). Shit happens. Cieszmy się życiem, a sprzęt do serwisu i tyle.
SuMa NaŁoGów MuSi bYć sTaŁa
Nic się jednak nie naprawiło. Jedna fota zacięcie, druga ok i tak w kółko![]()
Czyli nie zadziałało prawo Murphy'ego mówiące, że sprzęt zniszczony w 90-kilku % będzie świetnie pracował w obecności personelu naprawczegoAle to w sumie dobrze. Naprawią i będzie OK. A tak nie miałbyś pewności, że ci nagle znów siądzie. Głowa do góry, jest gwarancja - nie ma problemu.
Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)
No i koniec pierwszej przygody z 30D, sprzęt zwrócony, kasa zwrócona bo, nie mieli drugiego.
Tyle![]()