Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 96

Wątek: Zdjęcie roku 2004

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    1. mozliwosc wielokrotnego glosowania na jedno zdjecie,
    Cos ci sie chyba pomylilo. Po ocenie danego zdjecia przy kolejnej probie wystawienia jeszcze raz oceny masz "juz oceniles to zdjecie" . Masz tylko mozliwosc wielokrotnego komentowania, ale oceniania - nie.
    Za to mozliwosc oceny wlasnego zdjecia to dosc powazny bug .

Administrator Awatar hazan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Cytat Zamieszczone przez easyrider
    Najlepiej żeby nie było widać podpisu autora zdjęcia aż do zakończenia głosowania - wtedy głosowanie było by sprawiedliwe w 100 %
    I wlasnie dlatego jednak nie wezme udzialu.
    Mimo smileyow (hi muflon, tak, pamietam jak soczyscie zalowales ze ignore kiepsko dziala bo inaczej dawno bys mial mnie na liscie ignorowanych) - nie wierze w sprawiedliwa ocene fotek co niektorych bardziej aktywnych uczestnikow forum.

Chyba ze stworze sobie nowego uzytkownika - specjalnie na anonimowe wrzucanie fotek
    vitez - zrobisz jak zechcesz - ale nie rob foch - myslisz ze inni tylko czekaj zeby Ci dokopac ? - zreszta twoja sprawa ale ja nie rozumiem czego tu sie bac (poza krytyka

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hazan
    myslisz ze inni tylko czekaj zeby Ci dokopac ?
    Widac za malo siedzisz na forum . Ale w skrocie ci odpowiem: tak.

nie rozumiem czego tu sie bac (poza krytyka
    Nie boje sie krytyki - moje zdjecia sa ogolnodostepne, kazdy moze je skrytykowac w moim watku w podforum z Galeriami :P .
    Twierdze tylko ze zdjecia niektorych osob moga byc zbyt subiektywnie oceniane w konkursie na podstawie osobistych animozji a nie zawartosci zdjecia.
    Nie da sie tego uniknac bez ukrywania autora zdjecia, dlatego bojkotuje konkursy w ktorych tego typu niedociagniecia wystepuja 8) .

Administrator Awatar hazan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Cytat Zamieszczone przez hazan

nie rozumiem czego tu sie bac (poza krytyka
    Nie boje sie krytyki - moje zdjecia sa ogolnodostepne, kazdy moze je skrytykowac w moim watku w podforum z Galeriami :P .
    Twierdze tylko ze zdjecia niektorych osob moga byc zbyt subiektywnie oceniane w konkursie na podstawie osobistych animozji a nie zawartosci zdjecia.
    Nie da sie tego uniknac bez ukrywania autora zdjecia, dlatego bojkotuje konkursy w ktorych tego typu niedociagniecia wystepuja 8) .
    Tus sie troche ubawilem - a bojkotuj - tylko to raczej strata dla Ciebie bo inni beda mieli fajna zabawe (tak myśle) - no i nadal nie moge Cie zrozumiec - ale twoj sprawa.

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

hazan napisał:

Vitez, nie popadaj w psychozę - tutaj, wbrew temu co Ci sie byc może wydaje, są naprawdę dorośli ludzie. To co sądzę na Twój temat ma sie nijak do tego co sądzę na temat Twoich zdjęć.
    A ja twierdzę, że jeśli "niektóre osoby" wystawią wybitne prace, to te prace wygrają, tym bardziej, że ocena jest wystawiana dwukrotnie - raz przez uczestników, dwa przez jury.
    Nie da sie tego uniknac bez ukrywania autora zdjecia, dlatego bojkotuje konkursy w ktorych tego typu niedociagniecia wystepuja
    To jakaś nowość, bo dałbym sobie rekę obciąć, że widziałem Twoje zdjecie wstawione jako pierwsze w poprzedniej galerii konkursowej
    Mimo smileyow (hi muflon, tak, pamietam jak soczyscie zalowales ze ignore kiepsko dziala bo inaczej dawno bys mial mnie na liscie ignorowanych) - nie wierze w sprawiedliwa ocene fotek co niektorych bardziej aktywnych uczestnikow forum.
    Vitez uważam, że Twoje insynuacje obrażają "co niektórych aktywnych" i są zwykłym przejawem Twoich obaw jak wypadniesz na tle innych. Jeśli chodzi o mnie to mogę Ci obiecać następującą rzecz - jeśli wystawione przez Ciebie zdjecie będzie zasługiwało na 5, to postawię Ci 5, jeśli nie, to wstrzymam sie od głosu. Jesli oprócz mojej skromnej osoby (no i oczywiście Muflona) są inne "co niektóre aktywne" osoby, to wypowiedz się, kogo niesprawiedliwych ocen się obawiasz, a ja postaram się ich przekonać aby przyłaczyli się do mojego zobowiązania (Vitez, tylko nie mów mi, że wszyscy sie czają na Ciebie, bo wtedy sprawa jest dużo bardziej skomplikowana niż podejrzewałem).

Arkan
    Pentax K-5 II, Leica M9

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Niech zgadnę. Ja też jestem podejrzany przez Viteza... W końcu stwierdził, że jestem biased. Ale pomysł Arkana nie jest najlepszy, bo gdyby wszyscy się podłączyli, to Vitez miałby w ten sposób zawyżoną średnia ocen. Zresztą wstrzymywanie się od oceniania byłoby niezgodne z regulaminem i narażałoby nas na gniew Hazana.

Może lepiej, że Vitez nie wystawia foty. Zaoszczędzi roboty Hazanowi, który mógłby się znaleść w roli IPN i weryfikować nasze oświadczenia typu: "To nie ja wstawiłem tą niską ocenę! Vitez nie bij. "
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

bo gdyby wszyscy się podłączyli, to Vitez miałby w ten sposób zawyżoną średnia ocen
    ...a my święty spokój, teraz i przy następnych konkursach :wink: Musimy go jakos zachecić, bo to już 3 konkurs który bojkotuje (przy poprzednim nie startował bo nie lubi kisielu, a zapałka brak pomysłu). Na propozycję focenia światecznego był też nie teges, więc jest dla mnie absolutnie jasne, że musimy go jakoś ośmielić. Pomysłem natchnął mnie mój synek, który na PS2 tak długo boi sie grać w Transformers, jak długo nie wklepię mu kodów max-life i max-ammo, a wtedy nie ma wiekszego kozaka w całej okolicy
    Pentax K-5 II, Leica M9

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

A ja, skoro już zostałem zaliczony do "tych złych" , to dodam jeszcze, że w związku z tym, że poprzednia fotka nie wywołała entuzjazmu, tym razem spróbuję z inną

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arkan
    Nie da sie tego uniknac bez ukrywania autora zdjecia, dlatego bojkotuje konkursy w ktorych tego typu niedociagniecia wystepuja
    To jakaś nowość, bo dałbym sobie rekę obciąć, że widziałem Twoje zdjecie wstawione jako pierwsze w poprzedniej galerii konkursowej
    Dobrze widziales. To byl blad, ktorego nie chce powtarzac 8) .
    Co do radochy uczestniczenia w konkursie o ktorej hazan pisze - a ocenianie i komentowanie zdjec nie jest radocha? :P

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To byl blad, ktorego nie chce powtarzac .
    IMO błędny był wybór zdjęcia, a nie fakt jego wystawienia. Masz dużo lepsze zdjęcia.
    a ocenianie i komentowanie zdjec nie jest radocha?
    To tak jak w sporcie - dwie główne grupy to zawodnicy i działacze, a jak wszyscy wiemy bycie działaczem w wieku 24 lat to radocha jak cholera :wink:
    Pentax K-5 II, Leica M9

Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów