Albo od razu wprowadzić zasadę, żeby autor wyspowiadał się ze środków komputerowych do polepszania.
Zglaszasz sie na ochotnika do komando sprawdzajacego prawdziwosc zeznania?Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Gdybys przeczytal calosc watku a szczegolnie jego temat to wiedzialbys ze watek jest o konkursie, dlatego pozwolilem sobie wypowiedziec sie na temat zasad uzycia PS w konkursie, natomiast ty swoja wypowiedz powinienes oznaczyc jako OT :PZamieszczone przez absolut
Ojjj - zaraz wybuchnie IV woja swiatowaZamieszczone przez absolut
![]()
PiątaZamieszczone przez hazan
Liczę
- czwarta była wojna o eosera ;-)
Cały regulamin konkursu jest oparty na dobrej woli uczestników. Jeden dodatkowy punkt nic by nie zmienił w tym względzie.Zamieszczone przez Vitez
![]()
Regulamin juz jest a konkurs sie zaczal wiec nie bedziemy nic juz zmieniac - zreszta ja nie widze sensu zmiany - kazyd oceni to co mu sie podoba - jesli wygral dzielo komputerowe to znaczy ze taki mamy gust i tyle.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Też tak myślę. Nie można zmieniać zasad podczas trwania gry. Mam tylko nadzieję że ten kto wygra opisze jakimi technikami się posłużył i co zrobił. A może nawet pokaże jak wygladał materiał początkowyZamieszczone przez hazan
![]()
Szefie, jedna prosba - tnij cytaty!
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
Przykro mi, ale mam do tego prawo na tym forum, na co byles przygotowany przez tekst podany przy rejestrowaniu sie - ze przyjmujesz do wiadomosci to ze forum ma regulamin.Zamieszczone przez absolut
Nie podoba sie? Trudno.
Jesli piszesz wiadomosci OT, niezgodne z regulaminem/tematyka watku/podforum to badz przygotowany na konsekwencje, a ja cie tylko o nich uprzedzam zamiast od razu dzialac (tak - wielki Vitez laskawie oszczedzil twoj post!mozesz czuc sie ulaskawiony chwilowo
).
Bardzo nieladnie...
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000