Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910
Pokaż wyniki od 91 do 96 z 96

Wątek: Zdjęcie roku 2004

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

A dlaczego nie można pisać komentarzy do oceny ?

Domyślnie

...

Uzależniony Awatar eternus
    Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

Ja bylbym tutaj za jakas auto-blokada. Bo nie wiem, czy ktos kiedys nie mowil, ze technicznej takiej mozliwosci nie ma.

Ja np. celowo wstrzymalem sie od oceny wlasnej fotki - bo wiadomo jak kazdy ocenia swoja najlepsza fotke w roku (choc mojej to juz nawet 5 pkt. ode mnie nie pomoze )
    EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
    "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
    że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Domyślnie

...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eternus
    Smiem twierdzic, ze zadne z tych zdjec nie uniknelo, chocby minimalnej ingerencji PS.
    kazde zdjecie musialo zostac co najmniej zmniejszone do rozdzielczosci ekranowej. bynajmniej nie pod powiekszalnikiem, tylko w programie graficznym.

a co do stopnia ingerencji... MSZ, nie doceniasz mozliwosci dobrego fotografa. aparatem da sie bardzo duzo zrobic bez koniecznosci manipulacji w szopce. dobra znajomosc warsztatu fotograficznego daje bardzo duzo - smiem twierdzic, ze znacznie wiecej niz najlepsza znajomosc PS-a.
    www albo tez flickr

Administrator Awatar hazan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Przypomne tylko zo o Konkursie rozmawiamy na hydepark - bo tak robi sie juz straszny balagan - przypomne rowniez ze zasady byly juz walkowane i szkoda o tym jeszze raz pisac (chodz watek w sprawach administracyjnych juz sie pojawił )

Tak wiec zapraszam do oceniaina zdjec i do komentowania ich w przyklejonym na forum Hydepark watku.

Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910

Uprawnienia umieszczania postów