cześć,
czy ktoś z was może używał tego szkła?
Z góry dziękuję z opinie.
cześć,
czy ktoś z was może używał tego szkła?
Z góry dziękuję z opinie.
Z tego co czytałem w stosunku do Canona 500 4,0IS jest słabszy pod względem kontrastu i ostrości . Barakuje oczywiście IS ( choć osobiście jestem uczulony na jego dziłanieZastanawiam się jak wygląda sprawa wytrzymałaośi tego obiektywu na naormalną exploatacje ( sigma nie ma tu za dobrej opini )
No ale najciekawsze były by wrażenia jakiegoś użytkownika - tylko czy ktooś się znajdzie??
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kapitan Wagner