Ha! dobre w tym roku te gwiazdory mikolajemoj przytaszczyl 420EX... a statyw mam poki co cullmana, mniej wiecej w moim wieku... na razie starcza i wystarczec dlugo musial bedzie na pewno ;-)
Ha! dobre w tym roku te gwiazdory mikolajemoj przytaszczyl 420EX... a statyw mam poki co cullmana, mniej wiecej w moim wieku... na razie starcza i wystarczec dlugo musial bedzie na pewno ;-)
Martin Gorczakowski
Ja również używam kilkunastoletniego Velbona, a w piwnicy chyba znalazłbym jeszcze równie wiekowy statyw polskiej produkcji, ale z drewnaZamieszczone przez krwisty
Ten Velbon jest całkiem OK, ale coś mi odbiło i zaczynam marzyć o głowicy kulowej. Toteż będę miał na co zbierać pieniądze w następnym roku :wink:
Eee, mi Mikołaj już przyniósł na zapas w listopadzie tyle, że nie mam dość bezczelności, by jeszcze chcieć prezentu 24.XIIZamieszczone przez krwisty
![]()
wielkie dzięki Jurek!Zamieszczone przez Jurek Plieth
20Dset
maj łeb...
czy ja również mogę prosić o cenniczek?Zamieszczone przez Jurek Plieth
WysłanyZamieszczone przez satriani
![]()
[ Dodano: 23-12-04, 08:49 ]
Jeszcze raz wracam do tego wątku, bo problem, który mnie nurtuje, być może jeszcze zainteresuje kogoś innego.Zamieszczone przez Arkan
Otóż, czy masz orientację jaki jest symbol tej płytki wymiennej z 'naszej' głowiczki 234RC? Czy jest to może 200PL? Albo jeszcze inaczej skonstruuję pytanie - czy ta płytka z 234RC pasuje też do innych głowic?