Pokaż wyniki od 1 do 10 z 317

Wątek: Łapanka Policji w związku z nielegalnym oprogramowaniem

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ags Zobacz posta
    Dwa dni to bardzo długo.. albo masz straszliwie dużo dziwnych rzeczy do zrobienia, albo źle do tego podchodzisz.
    no dokladnie, ja juz tyle razy winde stawialem ze mam juz wyrobiona odpodwiednia taktyke i zajmuje mi to do dwoch godzinpoza tym mowie o stawianiu system, instalacji sterownikow i innych programow. nie mowie o ich konfiguracji bo np konfiguracja konnekta (taki komunikator) zajmuje mi czasem i 3 godziny
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
    no dokladnie, ja juz tyle razy winde stawialem ze mam juz wyrobiona odpodwiednia taktyke i zajmuje mi to do dwoch godzinpoza tym mowie o stawianiu system, instalacji sterownikow i innych programow. nie mowie o ich konfiguracji bo np konfiguracja konnekta (taki komunikator) zajmuje mi czasem i 3 godziny
    No i pewnie kazdy mial sie domyslec o czym mowisz ? Stawianie systemu to najczesciej nie wrzucenie plytki do napedu ale uczynienie z komputera narzedzia do wykonywania swojej pracy. Wchodzi w to wiec konfiguracja, instalacja softu, serwerow, klientow, kont uzytkownikow wszystko co jest potrzebne.

Cytat Zamieszczone przez ags Zobacz posta
    Dwa dni to bardzo długo.. albo masz straszliwie dużo dziwnych rzeczy do zrobienia, albo źle do tego podchodzisz.
    Duzo robie Ale nawet pomijajac prace samo postawienie serwerow www, mysql, ftp, konfiguracja oprogramowania, backupy itp troche jednak zajmuja.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    No i pewnie kazdy mial sie domyslec o czym mowisz ? Stawianie systemu to najczesciej nie wrzucenie plytki do napedu ale uczynienie z komputera narzedzia do wykonywania swojej pracy. Wchodzi w to wiec konfiguracja, instalacja softu, serwerow, klientow, kont uzytkownikow wszystko co jest potrzebne.
    przeczytaj uwaznie to co napisalem a nie przechodz w skrajnosci.

fotografia biznesowa

Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    I kto tu przechodzi w skrajnosc
    no dobra - powiedzmy tak: Tobie to zajmuje dwa dni a mi dwie godziny. widocznie mamy do tego inne podejscie, inne rzeczy do instalacji itd.blebleble

i jak pisze czeczot - nie wydaje mi sie zeby zwykly uczciwy uzytkownik nielegalnego windowsa mial stac sie obiektem nalotu musialby miec pecha albo byc glupi z lekka.
    Ostatnio edytowane przez schabu ; 02-11-2006 o 00:44

fotografia biznesowa

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta

i nie wydaje mi sie zeby zwykly uczciwy uzytkownik nielegalnego windowsa al.

a to dobre

Uprawnienia umieszczania postów