Pokaż wyniki od 1 do 10 z 317

Wątek: Łapanka Policji w związku z nielegalnym oprogramowaniem

Widok wątkowy

Początki nałogu
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

ha ha ha ale sie usmialem, mojemu szwagrowi nie bylo do smiechu jak mu obrobili sklep komputerowy na przeciwko komendy policji. gliniarze potrafia sie tylko czepiac, ze zle parkuje (tylko tyle ze koles ma pozwolenie bezterminowe), bo nie ma daty na pozwoleniu i sie z nim kloca, ze jest niewazne - tyle ze jego ojciec jest wlascicielem placu.... i on decyduje co jest wazne, a co nie
    a jak mu obrobili ten sklep to mu policja powiedziala, ze to jak kamien w wode... koles pojechal do wroclawia znalazl na gieldzie pasera, i dzownil po pomoc 997, a gliniarze mu powiedzieli ze juz jest po 15 i sobota i ze oni juz nie pracuja........

a juz o slynnej na caly swiat drogowce nie wspomne - specjalisci pelna piersia

imho polska policja nadaje sie tylko do zaopatrywania podroznych na dworcu glownym w warszawie w prowiant.
    wykrywalnosc w policji to 40% przypadek a w 60% determinacja pokrzywdzonego.
    ciekawe ilu z nas wie jak wyglada dzielnicowy....

a jeszcze do dzielnosci naszej milicji - mieszkalem w krakowie w kamienicy z podworkiem i 4 rano huk, pisk opon wpada szybko rozpedzone auto na nasze podworko, wypada 2 lysych i wycieraja auto z krwi. ja komora 112 i zglaszam akcje, a gliniaz do mnie imie nazwisko podalem, adres zamieszkania, co pan robi w tym mieszkaniu.......... to ja zglaszam, a czulem sie jak przesluchiwany i myslicie ze przyjechali, pewnie sie wystraszyli bo powiedzialem ze karki i ze auto we krwi no i ze BMW-e. strzelili jakiegos pieszego na 100%

gdyby nie sikajacy po pijaku studenci, piraci komputerowi w wieku 14 lat, i kierowcy jadacy 56km/h w terenie zabudowanym to nie wiem czy milicja miala by jakas wykrywalnosc

a z tymi zarobkami wybacz. myslisz ze jak by zarabiali 20 tys na miesiac to by sie z nich stali specjalisci. tak samo z konowalami - podniesiemy im pensje i co zaczna lepiej diagnozowac od 1?????

zreszta ci z drogowki to maja calkiem fajny system premiowy

milicjanci to dla mnie osobny gatunek ludzi - nie za mundry, nie za glupi (chyba ze drogowka) wazne zeby test psyhologiczny dobrze wypelnil
    Ostatnio edytowane przez adam1004a ; 19-02-2007 o 12:52
    5Dc, 70d, C 10-22, S 18-35, S 50 1.4EX, T 70-200 2.8 macro, T90 2.8 VC, ciut m42, yn 568

Uprawnienia umieszczania postów