jeszcze kilka takich postow, a ogole czache kupie kija i bede latal na zadymy na mecze zeby rozladowac frustracje na milicji.

ten kraj mnie niszczy.

wczoraj kupowalem bilet na pkp. baba sie pomylila - ja nie zauwazylem. musialem poniesc konsekwencje. ale przede mna stal koles i kupowal taki sam bilet w ta sama strone i jechal ze mna w tym samym przedziale, i tez nie zauwazyl pomylki sprzedawcy. tez musial poniesc kare finansowa. ja tego kraju nie kumam. ci co pracuja w firmach panstwowych to sa sw. krowy. nie ponosza odpowiedzialnosci. czy ktos wygral z ZUS, urzedem skarbowym, Milicja, konowalem?? ja jak sie pomyle w aptece to jestem blady i zapierdzielam do chorego bo wiem czym to grozi. jak sie lekarz pomyli to co? to nic.... a jak urzad skarbowy naliczy niesluszny podatek to co... nic itd...
zaczynam sie nie dziwic tym mlodym polakom ktorzy wyemigrowali. jak tak dalej w polsze bedzie to tez uciekam. chrzanie ten kraj.... nad wisla... nie bede placil podatkow na tych idiotow ,na swiatynie bozej opacznosci i na nierobow ktorym sie nalezy.

a milicja to fakt oni potrafia zlapac tylko staruszke lub biednego studenta. jak maja zlapac zlodzieja to mowia ze sie nie da.