Strona 6 z 32 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 317

Wątek: Łapanka Policji w związku z nielegalnym oprogramowaniem

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

no moze i racja co do tego dysku systemowego na usb. chociaz mozna odpalac winde z plyty.w kazdym razie moze to byc dysk na ktorym mamy wszystko co sie policji nie spodoba ja jednak obstaje za co miesieczna reinstalacja systemu i jechanie na trialach. to chyba najlepszy sposob bo dzilasz zgodnie z prawem i masz programy za free.
    Ostatnio edytowane przez schabu ; 01-11-2006 o 19:26
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
    ja jednak obstaje za co miesieczna reinstalacja systemu i jechanie na trialach.
    matko jedyna. Chcesz co miesiąc robic sys od zera ?? A nie wiesz o tym że wszelkie triale różnią się od full version tylko jednym, góra dwoma pliczkami które mozna znaleśc i wywalić ? ( nie wiem tylko z prawnego pkt widzenia czy wtedy automatycznie nie stają sie wer płatnymi )
    A co do "ducha", to czy w tej kopii nie sa zapisane w rejestrach daty pierwszych instalek ? A jeśli wiesz gdzie je usunąć to po co ci "ghost" ? Zmieniasz date w rejestrze i 30 dni stuka od początku

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Driver Zobacz posta
    nie wiem tylko z prawnego pkt widzenia czy wtedy automatycznie nie stają sie wer płatnymi
    no ja wlasnie tez nie wiem i wole posiwecic na stawianie systemu godzine. poza tym swiezy system wydajniej pracuje z ta zmaian daty w rejsetrze to nie bylbym pewny tak do konca. goscie jak sprawdzaja Twojego kompa to raczej to sprawdzaja. co innego przywracanie systemu - mniej uciazliwe od stawiania systemu ale tez nie wiem czy do konca bezpieczne.
    Ostatnio edytowane przez schabu ; 01-11-2006 o 19:43
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

ludzie używanie triali i ich wywalanie po miesiącu, reinstalka i znowu trial jest NIELEGALNE z założenia !!!!!

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scooter Zobacz posta
    ludzie używanie triali i ich wywalanie po miesiącu, reinstalka i znowu trial jest NIELEGALNE z założenia !!!!!
    Z założenia to obowiązuje nas tylko EULA a tam (Adobe) pisze jak byk, że nie wolno wykorzystywać trajali komercyjnie.

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scooter Zobacz posta
    Z założenia to równierz nielegalne jest udostępnianie instrukcji obsługi na które prawa do rozpowrzechniania i kopiowania ma producent/dystrybutor http://www.canon-board.info/showthread.php?t=26

Początki nałogu Awatar Diabeł
    Miasto
    Płock

Domyślnie

no cóż, tylko pozostaje im zyczyć sukcesów w łamaniu hasła do dysku zaszyfrowanego programem PGP

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

wiem

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diabeł Zobacz posta
    no cóż, tylko pozostaje im zyczyć sukcesów w łamaniu hasła do dysku zaszyfrowanego programem PGP
    Z tym nie mają problemów .
    W przypadku nieudostępnienia odpowiednich haseł przez własciciela i oddaniu dysku do odpowiedniego laboratorium celem odszyfrowania , oraz znalezieniu !!! na odszyfrowanym dysku nielegalnych kopii programów , kosztem w/w operacji obciążają własciciela dysku , a nie sa to małe pieniądze .

Strona 6 z 32 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów