- Castoramy, Saturny, internet - a ja myślę, że nic nie zastąpi doświadczenia i celnego oka gościa od oprawy wszystkiego we wszystko ze sklepu zaopatrzenia plastyków w Bytomiu... :-)
- Castoramy, Saturny, internet - a ja myślę, że nic nie zastąpi doświadczenia i celnego oka gościa od oprawy wszystkiego we wszystko ze sklepu zaopatrzenia plastyków w Bytomiu... :-)
Ja ostatnio obwiesilem cale mieszkanie samolotami w A4i ramki kupowalem w IKEA - bardzo przyzwoite i niedrogie, 30x45. Tylko jakis papierek pod spod trzeba bylo dokupic. Moge wstawic fotki ekspozycji ;-)
A jesli chodzi o "klejenie"... odradzamOd zawsze probowalem jakos przypiac zdjecia od tak po prostu do sciany - na szpillki, na kawalki tasmy dwustronnej itp itp. Zawsze konczylo sie "wybrzuszaniem" od wilgoci i koniec koncow fotki odpadaly. Nie ma sily, od ramek sie nie ucieknie :-)
www.foto-kwiatek.pl tez jest wybor spory![]()
Poza IKEA'ą sporo widziałem w OBI i Leclercu, oczywiście głównie antyramy, ale te lubię najbardziej.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Widze, że sprzętowy onanizm nie dotyczy tylko aparatów, ale również ram i antyram! Ja ostatnio kupiłem trzy antyramy w sklepie w mojej wiosce, koszt był niewyobrażalny bo 3,80zł za sztuke! Wiszą równo, zdjęcie widać, nie ma problemu! Nie rozumiem tego tematu!
W Ikea![]()
Pkt 8 regulaminu forum
Tylko IKEA.Tanio i duży wybór.
Ja moge polecic sklep http://www.arsexpo.com.pl/ z Poznania. Ramy aluminiowe, do tego passepartout w najrozniejszych kolorach-docianaja bez problemu na zamowienie do najrozniejszych formatow. Mam w domu dwie ramy 80x60 a w nich fotki 30x45, rewelacja.