Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Sklepy foto w Singapurze.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    na Changi Airport nie ma nic godnego uwagi pod wzgledem foto.

w miescie - jak najbardziej. Sim Lim Square: dojazd metrem zielonym do stacji Bugis i z buta pare metrow. po drodze warto skrecic w lewo w Waterloo Str. - jest fajna swiatynka buddyjska do obfocenia
    Szkoda - 4h na przesiadke to niestety bedzie za mało na wyprawy poza lotnisko

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paweleverest Zobacz posta
    Szkoda - 4h na przesiadke to niestety bedzie za mało na wyprawy poza lotnisko
    raczej bez szans. dotarcie z terminala do stacji metra i doczekanie sie na pociag moze zajac i z pol godziny. dojazd na Bugis, o ile dobrze pamietam z obowiazkowa przesiadka, to kolejne pol godziny. ze stacji do sklepu jest 15 minut.
    no i niby dawaloby to 1,5h na podlubanie, zakladajac, ze da sie tak na styk. ale nie cholery bym nie ryzykowal.

inna kwestia, ze jak sie wejdzie na Sim Lim Square to tak jakby moja corke posadzic przed Misiem Uszatkiem albo Pszczolka Maja - konmi trzeba odciagac, i tez nie zawsze dziala
    www albo tez flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    inna kwestia, ze jak sie wejdzie na Sim Lim Square to tak jakby moja corke posadzic przed Misiem Uszatkiem albo Pszczolka Maja - konmi trzeba odciagac, i tez nie zawsze dziala
    moj synek też tak ma - używam przekupstwa ;-)
    ja bym nie ryzykował i nie opuszczał lotniska
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Uprawnienia umieszczania postów