"Mnóstwo osób twierdzi, że 350/400D i 20/30D to to samo tylko ma pokrętło i większą obudowę - to jest bzdura. Możliwość pracy ze sprzętem z wyższej półki jest czystą przyjemnością."

yyy to ci panstwo musza miec zle dni conajmniej, przeciez logiczne jest ze to dwa rozne poziomy jesli ktos tego nie wie to chyba jest z tych ... "hey ziomale czemu mi obudowie cos stuka czy mam oddac mojego noewgo canona do sklepu?" Jesli ktos poczytal jakies review, specyfikacje to wie co kupuje. Chcesz mi powiedziec ze nie jestes swiadom plusow 5d nad twoim 30d?

"Tylko ze procek to nie wszystko. Sa jeszcze magistrale, pamieci o roznych czasach dostepu i inne "drobiazgi" znacznie wplywajace na szybkosc przesylu i obrobki danych."

chcesz mi powiedziec ze canon specjalnie utrudnia sobie zycie i produkuje na tysiacu tasmach produkcyjnych rozne sprzety ... otoz wiekszosc gruba to poprostu odpowiednio zmieniony soft i te samem bebechy tak jak w tysiacy innych sprzetach.

Watek imho nic nie wnosi, bo coz sie moglem z nego dowiedziec ... ze 30d jest lesze od 350d .... oczywistosc banalna