Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Wątek: 350D vs 30D - niebo a ziemia:)

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz Zobacz posta
    McKane/z tą prędkością to chyba trochę przesadzasz, gdybyś tego nie widział na tabelkach, to odczułbyś to podczas pracy?
    Zalezy o jakiej predkosci mowimy. Jesli pytasz o predkosc przesylu pomiedzy pamiecia procesora a interfejsem obslugujacym karty cf to raczej nie mam szansy tego obserwowac z uwagi na brak stosownych narzedzi.

Jesli natomiast chodzi o szybkosc wyswietlania zdjec na lcd, ich zapis
    czy ogolne odczucia z uzytkowania aparatu to tak zdecydowanie jestem wstanie to odczuc. Jak focisz w 30 stopniowym mrozie i chcesz podejrzec rawa i na jednym otwiera sie 3 sec a na innym aparacie 0,5 sec to gwarantuje Ci ze rece beda wiedzialy ktory aparat lubia bardziej.

Acha a co do reszty to popieram kol. bundy.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Domyślnie

fajne forum, nie powiem. Przychodzi człowiek, i słyszy, że żałośnie generalizuje... dobrze wiedzieć, że są tu ludzie na poziomie...
    Jak jesteś taki mądry, to sfotografuj kotka, siedzącego za ogrodzeniem z siatki, które ma małe oczka.. ciekawe, na czym złapie Ci AF...
    "A potem słyszy się tylko to żałosne generalizowanie, że AF w puszkach C jest do d..y, że trafia gdzie chce. Miałem już kilka puszek Canona i jak do tej pory wszystkie ustawiały ostrosć tam gdzie chciałem."
    wyczuwam tutaj pewne kompleksy... gdzie ja napisałem coś o puszkach Canona??

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

fajne forum, nie powiem. Przychodzi człowiek, i słyszy, że żałośnie generalizuje... dobrze wiedzieć, że są tu ludzie na poziomie...
    Jak jesteś taki mądry, to sfotografuj kotka, siedzącego za ogrodzeniem z siatki, które ma małe oczka.. ciekawe, na czym złapie Ci AF...
    "A potem słyszy się tylko to żałosne generalizowanie, że AF w puszkach C jest do d..y, że trafia gdzie chce. Miałem już kilka puszek Canona i jak do tej pory wszystkie ustawiały ostrosć tam gdzie chciałem."
    Eee najpierw zgeneralizowales dostales nie do konca satysfakcjonujaca Cie odpowiedz a teraz dramatyzujesz nieco

Malo tego znowu generalizujesz wkladajac wszystkich uzytkownikow forum na podstawie dwoch odpowiedzi do jednego worka bez poziomu. I pewnie znowu dostaniesz za to baty słowne szczegolnie od tych ktorzy nie maja z tym tematem nic wspolnego.

Co oo zdjec kotka za siatka to uzywasz FTM'a albo manuala i jasną sprawą dla kazdego jest fakt ze cala automatyka czasami wymaga wspomagania (chociazby diodami z zewnetrznej lampy).

Na koniec polecam mniej generalizacji wiecej a wiecej faktow. To ze przedstawiles sie z imienia i nazwiska nie oznacza ze kazdy od razu Cie zna i wie ile miales aparatow ani jaki masz staz w fotografii.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Jak focisz w 30 stopniowym mrozie i chcesz podejrzec rawa
    Którego aparat i tak nie wyświetla

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Czyli nalezysz do grupy nr 2) o ktorej pisal wyzej bundy.

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

A dziękujemy, dziękujemy :-) Pamiętaj, że jakie posty, takie odpowiedzi na nie...

Przełączam na MF i po sprawie - wiadomo, że każdy system AF ma ograniczenia i nikt normalny się z nimi nie kłóci. Na upartego, to wystarczy nawet przeczytać instrukcję obsługi...

A nie wyczuwasz, że piszemy tutaj właśnie o puszkach Canona? Kompleksy jakieś? Czarno-żółty pasek nosisz na szyi? ;-) ;-)
    Zluzuj trochę, bo pękniesz z nerwów :-) ;-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Coś już napisał Awatar kiku1
    Miasto
    Płock

Domyślnie

a tak w ogóle to o co chodzi w tym wątku?
    350D + kit +pare szkieł M42
    moje foto

Domyślnie

bundy/czyli jeżeli napiszę, że jadłem na śniadanie paskudne płatki to na mnie ktoś naskoczy i powie "no jak to?? przecież canon produkuje bardzo dobre płatki sniadaniowe" ? wiem co napisałem, pisałem o systemie AF jako takim, czy to w C, czy N czy w najnowszej nokii... Twoja domniemania, że pisałem tylko o systemie Canona są Twoją nadinterpretacją...

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

wiem co napisałem, pisałem o systemie AF jako takim, czy to w C, czy N czy w najnowszej nokii... Twoja domniemania, że pisałem tylko o systemie Canona są Twoją nadinterpretacją...
    To zobacz w jakim podforum to napisałeś :-) Canon dSLR, prawda? Wybacz, ale jeśli tutaj piszemy o systemie AF i innych duperelach, to domyślnie wiadomo, że piszemy właśnie o Canonie. A jak o nim nie piszemy, to właśnie to podkreślamy - a Ty robisz dokładnie na odwrót :-)
    "Skróty myślowe" i "semantyczne nadużycia" trafiają już wszędzie...
    Może skończmy OT, bo się ktoś z modów zaraz wkurzy :-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Uzależniony

Domyślnie

cicha migawka to jest w olku e1, w 30D nie jest najlepiej..??:
    Heniek

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów