Cytat Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz Zobacz posta
fajne forum, nie powiem. Przychodzi człowiek, i słyszy, że żałośnie generalizuje... dobrze wiedzieć, że są tu ludzie na poziomie...
Jak jesteś taki mądry, to sfotografuj kotka, siedzącego za ogrodzeniem z siatki, które ma małe oczka.. ciekawe, na czym złapie Ci AF...
"A potem słyszy się tylko to żałosne generalizowanie, że AF w puszkach C jest do d..y, że trafia gdzie chce. Miałem już kilka puszek Canona i jak do tej pory wszystkie ustawiały ostrosć tam gdzie chciałem."
wyczuwam tutaj pewne kompleksy... gdzie ja napisałem coś o puszkach Canona??
Eee najpierw zgeneralizowales dostales nie do konca satysfakcjonujaca Cie odpowiedz a teraz dramatyzujesz nieco

Malo tego znowu generalizujesz wkladajac wszystkich uzytkownikow forum na podstawie dwoch odpowiedzi do jednego worka bez poziomu. I pewnie znowu dostaniesz za to baty słowne szczegolnie od tych ktorzy nie maja z tym tematem nic wspolnego.

Co oo zdjec kotka za siatka to uzywasz FTM'a albo manuala i jasną sprawą dla kazdego jest fakt ze cala automatyka czasami wymaga wspomagania (chociazby diodami z zewnetrznej lampy).

Na koniec polecam mniej generalizacji wiecej a wiecej faktow. To ze przedstawiles sie z imienia i nazwiska nie oznacza ze kazdy od razu Cie zna i wie ile miales aparatow ani jaki masz staz w fotografii.