Ale te kumplowskie seriale nie mogą być wcześniej zarejestrowane!Zamieszczone przez eternus
Ale te kumplowskie seriale nie mogą być wcześniej zarejestrowane!Zamieszczone przez eternus
Jasna sprawa - ale wieeelu jak sie okazuje zupelnie nie jest zainteresowana rejestracja, wiec dla chcacego nic trudnego.
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
No ale poniżej jest "full list of qualified equipment" z treścią jak w linku który podałemZamieszczone przez [DoMiNiQuE
No nieważne, wysłałem zgłoszenie - zobaczymy co powiedzą/odpiszą
![]()
wydaje mi sie, ze z Twoim sprzetam nie powinno byc problemuZamieszczone przez muflon
![]()
Proste pytanie - ale po co? To znaczy co ten serwis praktycznie daje?
Porady, bonusy, software?
Gadżety z napisem Canon i ładną kartę członkowską
A z mniej istotnych rzeczy:
- inny serwis (np. w Szwajcarii są dwa serwisy dla "zwykłych" użytkowników i dwa mniejsze specjalnie dla CPS)
- zastępcze body/lens na czas naprawy
- support na miejscu na wiekszych (ale to naprawdę wiekszych) imprezach
- zaproszenia na zamknięte prezentacje nowości (z możliwością dogłębnego obmacania)
[ Dodano: 16-12-2004, 09:11 ]
Zdaje się w jakimś teście na Luminous Landscape facet pisał, że jako "CPS member" mógł sobie pożyczyć na tydzień do testowania 500L i 600L, bo nie mógł się zdecydować, który kupić![]()
Muflon, a ten warunek spelniasz
Do I need any Certification to qualify as a CPS Member
Yes - potential members should have a valid Press Card, or another accepted credential showing them to be a full time Professional. Membership of an officially recognised Professional Association is also valid.
Nie - i o tym już pisałem, dlatego też stwierdziłem że "zobaczymy co powiedzą". Ja i tak w sumie głownie z ciekawości...
Chociaż moja fotka już w gazecie była ;-)
Ja sie nawet przez chwile zastanawialem, czy nie kupic EOS'a 3 i 17-40/L :wink: ale legitka prasowa jest nie do przeskoczenia
Aha... oczywiscie musialbym udac sie na emigracje![]()
Zakladasz towarzystwo fotograficzne, ktore wydaje np jakis kwartalnik i legitki prasowe mozna wydawac.Zamieszczone przez Roni
tylko od cholery grzebania sie w papierach, zakladaniu stowarzyszen, statutach itp itd![]()