Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 49

Wątek: Kurka jego mac...

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mori
    Czy stają się złe, jak cykasz dużo?
    Sedno sprawy. Jak się każdy motyw cyka na kilkanaście różnych sposobów to się nie myśli. Dla mnie taka osoba zakłada, że może coś wyjdzie i wybierze coś potem w domu z tych nastu zdjęć. Nie myślenie tylko cykanie ile wlezie to potrafi robot. To już nie fotografia wtedy tylko żenada.
    Aha. I jeszcze na karcie 2GB wychodzą gorsze zdjęcia niż na 1GB? Szkoda, że nie robią filmów jednoklatkowych. Wtedy wszyscy byliby artystami.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Aha. I jeszcze na karcie 2GB wychodzą gorsze zdjęcia niż na 1GB? Szkoda, że nie robią filmów jednoklatkowych. Wtedy wszyscy byliby artystami.
    o i tutaj musze przyznac koledze racje

Początki nałogu
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

I jeszcze na karcie 2GB wychodzą gorsze zdjęcia niż na 1GB?
    Nie, ale notebook'a nie muszę brać jak jadę na kilka dni.
    Nikon od 14/09/09
    ex-Canon

http://blog.moridin.pl - Blog o fotografii, Makach i nurkowaniu ...
    http://photography.moridin.pl
    http://mac-abc.moridin.pl - Poradniki i tutoriale dla switcherów z Windows na Maka

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

(...)
    Nie, ale notebook'a nie muszę brać jak jadę na kilka dni.
    (...)
    wystarczy welland 40GB

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotna
    To ja chyba zrezygnuje z lustrzanki. Na moim g3 zrobiłemjuz prawie 30k zdjęc i chodzi jak zegarek.
    Nie ciesz sie za bardzo bo G3 ma migawke mechaniczno-elektroniczna = rowniez kiedys padnie (standard to ok 50 tys).

Robie bardzo duzo zdjęć a z lustrzanka miałem zamiar jeszcze więcej - nie przerazajcie mnie tak małą zywotnością migawek.
    W lustrzankach rowniez standard to ok 50 tys... btw... ile z tych swoich 'bardzo duzo zdjec' nie wstydzisz sie pokazac?

[ Dodano: Czw Gru 16, 2004 9:07 am ]
    Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Szkoda, że nie robią filmów jednoklatkowych. Wtedy wszyscy byliby artystami.
    Hmmm... a do wielkoformatowcow to nie sa jednoklatkowe ? (widzialem dwuklatkowy... bo dwustronny byl :> ).

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Cytat Zamieszczone przez fotna
    To ja chyba zrezygnuje z lustrzanki. Na moim g3 zrobiłemjuz prawie 30k zdjęc i chodzi jak zegarek.
    Nie ciesz sie za bardzo bo G3 ma migawke mechaniczno-elektroniczna = rowniez kiedys padnie (standard to ok 50 tys).

Robie bardzo duzo zdjęć a z lustrzanka miałem zamiar jeszcze więcej - nie przerazajcie mnie tak małą zywotnością migawek.
    W lustrzankach rowniez standard to ok 50 tys... btw... ile z tych swoich 'bardzo duzo zdjec' nie wstydzisz sie pokazac?
    Vitez, czepiasz sie - zdjecia robi sie tylko zeby je wszystkim pokazywać ?
    Nawet jak ktos sobie wytrzaska 100K dla siebie - to jego prawo, nie o to chodzi
    i nawet jak sie wstydzi pokazac - to co z tego, sa zdjęcia pamiątkowe nawte robione
    1DsSSSS mark123

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kongi
    Vitez, czepiasz sie - zdjecia robi sie tylko zeby je wszystkim pokazywać ?
    Nie czepiam tylko pytam z ciekawosci - by wiedziec wlasnie czy te tysiace zdjec robisz dla siebie, zawodowo, hobbystycznie czy np do sklepu internetowego/allegro itp itd

Uzależniony Awatar Aszu
    Miasto
    Bemowo

Domyślnie

Vitez wiesz jak zmienić temat postu, bo ten, KURKA JEGO MAĆ - niema sie nijak do zawartości - czyli problemów z migawką
    //mj

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aszu
    Vitez wiesz jak zmienić temat postu, bo ten, KURKA JEGO MAĆ - niema sie nijak do zawartości - czyli problemów z migawką
    Zapewniam Cie ze gdyby Tobie sie popsula dwa razy migawka w ciagu roku to uzywalbys gorszych slow. Tak wiec temat jak najbardziej ma sens! Poza tym Aszu ja nie prosze zadnego z moderatorow zeby skasowal Twoja wypowiedz bo ona w kontekscie problemow z migawka nie ma juz zadnego sensu.

Kris
    Guest

Domyślnie

Mnie w D60 padła po 45tys i koszt w servisie to 650zł z czego migawka 164 zł a robocizna reszte...

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów