Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Canon 10D CSpro II

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dilbercik Zobacz posta
    czasem ciagniesz dla testowania...
    Może i tak jest, ale testować można przed zakupem produkt za który przyjdzie zapłacić nieco więcej (np. PS albo C1Pro). Choć akurat taki soft ma zawsze Trial'e.
    Sensu testowania plugin'ów/akcji kosztujących kilkanaście $ lub euro raczej nie widzę - jest opis działania, przykłady i opinie ludzi na forach, wiec po prostu się kupuje i jeśli się nie sprawdzi, to mamy jedno wyjście do kina z głowy ;-) i tyle...
    Tak jak napisałem już wcześniej (i kiedyś też wielokrotnie) - fotografia, to drogie hobby i naiwne jest myślenie, że pieniądze wydane na zakup aparatu są ostatnim wydatkiem. Są pierwszym wydatkiem i to najczęściej wcale nie tym największym. Nikt nikogo nie zmusza, żeby uprawiał hobby rujnujące jego budżet - zawsze można wybrać coś tańszego, np. grę w szachy.
    Tak przy okazji, to zauważyłem, że bardzo często na CB ludzie "chwalą" się zdobyczami z emula (lub podobnych źródeł) i nie jest to jakoś źle odbierane. Znam przykład forów, gdzie za takie numery się dostaje długotrwałego bana (np. fora nt. wirtualnego lotnictwa, które często odwiedzam).
    Mam nadzieję, że nie rozpętałem jakiejś wojenki moim postem ;-)
    Ostatnio edytowane przez bundy ; 30-10-2006 o 12:58
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Uprawnienia umieszczania postów