Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Canon 100-200 4.5

waldek1188
    Guest

Domyślnie Canon 100-200 4.5

Witam! Jestem początkującym, więc proszę podchodzić do mnie wyrozumiale. Mam do Was pytanie, znalazłem taki obiektyw, wydaję się dosyć dobry(cenowo w moim budżecie), stałe światło 4.5, ogniskowa też niczego sobie,metalowy bagnet, wiem, że to stara konstrukcja. Przeszukałem cały net, fora fotograficzne, ale znalałem bardzo mało informacji i doświadczeń związanych z tym obiektywem, czy ktoś z Was używał tego obiektywu? Proszę o każdą opinię, która może mi pomóc.Pozdrawiam

Domyślnie

wiedziałem żeby zaglądać na tą tablice - zawsze moge sie dowiedzieć że canon wypuścił nowe szkło...
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pst Zobacz posta
    wiedziałem żeby zaglądać na tą tablice - zawsze moge sie dowiedzieć że canon wypuścił nowe szkło...
    Tak - w 1988 roku...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Domyślnie

pomyślmy... w tym roku to byłem na drugim roku Chemii i oglądałem się za babeczkami.. nawet nie słyszałem wtedy o firmie C. ;-)
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

pomyślmy... w tym roku to byłem na drugim roku Chemii i oglądałem się za babeczkami.. nawet nie słyszałem wtedy o firmie C. ;-)
    To Cie w żaden sposób nie tłumaczy ;-) Można zawsze zajrzeć tu : http://www.canon.com/camera-museum
    http://www.canon.com/camera-museum/c...0~200_45a.html
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uzależniony

Domyślnie

zaraz, zaraz policzmy

rok 1988 to jest 18 lat temu, od twojego wieku 29lat odejmujemy 18 to nam daje 11 lat, w wieku 11 lat byles na drugim roku chemii ? to teraz juz powinienes byc co najmniej prof zwyczjanym
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    zaraz, zaraz policzmy

rok 1988 to jest 18 lat temu, od twojego wieku 29lat odejmujemy 18 to nam daje 11 lat, w wieku 11 lat byles na drugim roku chemii ? to teraz juz powinienes byc co najmniej prof zwyczjanym
    Zazdroscisz pewnie Wiesz jak w dzisiejszych czasach ciezko byc geniuszem ?

Malo tego nie dosc ze byl genialny z chemii to jeszcze nieproporcjonalnie szybko rozwijal sie seksualnie. Gratulacje
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    zaraz, zaraz policzmy

ups I did it again...
    widziałem tam 1998...

my bad jak mawiają starożytni Rosjanie

waldek1188
    Guest

Domyślnie

Jak narazie nikt mi nic nie powiedział, ani nie podał poza linkiem, który już widziałem. Czy ktoś miał to szkło? Robił nim zdjęcia?

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez waldek1188 Zobacz posta
    Jak narazie nikt mi nic nie powiedział, ani nie podał poza linkiem, który już widziałem. Czy ktoś miał to szkło? Robił nim zdjęcia?
    Jakby ktoś z forum miał to szkło to na pewno by się już odezwał.
    Póki co, znam o nim tylko to:
    http://www.mir.com.my/rb/photography...f45A/index.htm
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów