Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1030

Wątek: Monitor LCD - jaki ?

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Rzucił Pan tezę na forum. Zapytałem o jej uzasadnienie, ponieważ moje informacje mówią coś zgoła innego. Ja również mogę napisać cokolwiek z sufitu, marketingowe słowa-klucze, bez dowodów, ale przecież nie o to chodzi. Jeśli Pan twierdzi, że ma Pan świetny monitor do fotografii proszę podać przynajmniej jego model.

PS. Pytanie o gradienty w liczbie mnogiej było podchwytliwe. Nikt nie jest w stanie ocenić braku przebarwień na więcej niż jednym gradiencie (szarości). Zatem wniosek jest taki, że w ogóle Pan tego nie zweryfikował, a tylko rzucił puste hasło.

na forum - odpowiedziałem na pytanie [jaki monitor] podałem swój typ, nie jestem specjalista od monitorów ----ALE ZANIM KUPIŁEM TO KILKANAŚCIE PRZETESTOWAŁEM, być może zadający pytanie chciał typowej porady normalnego użytkownika a nie fachowej jakie wykresy itp. Wiem bo byłem w podobnej sytuacji co specjalista to inne porady i zdania, to może być zniechęcające.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a moj monitor to DELL UltraSharp 1905FP
    Ostatnio edytowane przez AdamBrzoza ; 17-09-2007 o 23:00 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów