Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1030

Wątek: Monitor LCD - jaki ?

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar oszołom
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Jedno pytanie jeśli więcej kolorów o 35% nic nie daje to kto kupi wersje eizo high color za 8000zł ? Czy wy naprawdę uważacie za głupków producentów monitorów w tym EIZO ?

Tak, uważam ich za głupków ! ( Poza Eizo )
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez waskowiak Zobacz posta
    super jak pisałem i oczywiście nikt mnie nie słuchał ile i co ma dany monitor a jaki jest tego efekt to zupełnie inna sprawa. czasem coś droższego jest gorsze nie mówię że tu tak jest... ale zasypywanie klientów i słuchaczy fachowymi słówkami może przynieść skutek zafascynowania produktem nawet jeśli nie jest tego wart.... Mi nie chodzi o porównanie topowych mo0deli eizo do 2407WFP-HC tylko np do cenowego odpowiednika... bo jakoś nie chce mi się wierzyć w konkurencyjność eizo w przedziale poniżej 4000zł .. prosiłem o link do testu nikt mi go nie przedstawił.... zamiast tego dostałem litanię pojęć fachowych i terminologii... co i tak nie zmienia faktu że lepiej kupić coś co jest porównane do innych produktów niż zupełną niewiadomą - przypominam oczywisty fakt że nawet firma specjalizująca się od lat w danej dziedzinie potrafi wydać całkiem przeciętny produkt a nawet beznadziejny... A to ze eizo jest droższe widać po najtańszym modelu z 92% NTSC który kosztuje ponad 3 razy tyle co 2407WFP-HC

a to testy starego 2407WFP

HC oznacza HIGH COLOR 2407WFP-HC wyświetla "92% of NTSC and 96% of the Adobe RGB"
    Konkurencja godna tylko tego monitorka !!! Ja bym się tym NTSC tak nie podniecał, gorszej jakościowo telewizji jeszcze nie widziałem !!!
    Ostatnio edytowane przez oszołom ; 08-08-2007 o 02:35 Powód: Automerged Doublepost
    Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D

Uprawnienia umieszczania postów