Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1030

Wątek: Monitor LCD - jaki ?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

z naprawę porządnymi CRT jest już krucho....jak chciałem kupić 21' za jakąś rozsądną cenę tzn do 3000zł to puchy takie, że siwo...owszem, są monitory do grafiki, kalibrowane, cudowne, ale też cudownie drogie. Z drugiej strony pojawiają się już całkiem porządne panele LCD tyle że te naprawdę dobre to wydatek rzędy 3000 złociszy i więcej. A tak w ogóle to monitor monitorem...a karta grafiki to pikuś?...i pamięci RAM ze 2G przynajmniej, Intel CoreDuo i wtedy komputer hula i można sie bawić w zdjęcia i CS3

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    z naprawę porządnymi CRT jest już krucho....jak chciałem kupić 21' za jakąś rozsądną cenę tzn do 3000zł to puchy takie, że siwo...owszem, są monitory do grafiki, kalibrowane, cudowne, ale też cudownie drogie. Z drugiej strony pojawiają się już całkiem porządne panele LCD tyle że te naprawdę dobre to wydatek rzędy 3000 złociszy i więcej. A tak w ogóle to monitor monitorem...a karta grafiki to pikuś?...i pamięci RAM ze 2G przynajmniej, Intel CoreDuo i wtedy komputer hula i można sie bawić w zdjęcia i CS3
    Karta grafiki to pikuś. Ja mam taką za 199PLN (specjalnie kupiłem taką, bo nie ma wiatraka) i chodzi jak burza. Droższe mają jedynie mocniejszą akcelerację grafiki 3D. Natomiast Core2Duo + 2GB RAM - ooo, to już jak najbardziej.

Pełne uzależnienie Awatar Tom01
    Miasto
    Białystok-Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    z naprawę porządnymi CRT jest już krucho....jak chciałem kupić 21' za jakąś rozsądną cenę tzn do 3000zł to puchy takie,(...) LCD tyle że te naprawdę dobre to wydatek rzędy 3000 złociszy i więcej.
    Czyli dobry CRT kosztował niegdyś tyle samo co dobry LCD teraz. Skąd więc rozsądne 3 tys za CRT i 3 tys za LCD w Twojej wypowiedzi?

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Natomiast Core2Duo + 2GB RAM - ooo, to już jak najbardziej.
    Pozwala na otwarcie na raz 300 jpegów po 3MB każdy. Sam próbowałem, nawet specjalnie sprzęt nie zwalania.
    Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 09-05-2007 o 13:50 Powód: Automerged Doublepost
    Masz problem z kolorem, wal śmiało!
    e-mail: color@mastiff.pl

Uprawnienia umieszczania postów