po ciemku kompaktem zrobione zdjęcie - należy oglądać także po ciemku na monitorze z dobrym kontrastem, te de zielonkawe kropki to swiecace klawisze kontrolne a z prawej w rogu dolnym to kursor w kształcie krzyżyka z programu dpt.exe
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Czornyj nie pamiętasz jak 60GXP i 75GXP w 50% wróciła do serwisu spowrotem ? A jak sprzedawane były do firm komórki np z zepsutymi klapkami i 95% pracowników bało się zwracać albo nie chciało nie mieć przez miesiąc darmowego telefonu ..... to nie demagogia to fakty.... idź do sklepu kup proszek i kup na targu kupiony z zagranicy zobaczysz różnicę, czy jedź do miejscowości Rowy zobaczyć jak smakują ogórki kiszone zrobione dla Niemców
szukać daleko nie trzeba idź do sklepu i obejrz sobie 26" lcd neca za 6000zł i policz bady i suby
Dlaczego w Japonii jak się zepsuje suszarka to właściciel sklepu jedzie do innego miasta aby osobiście wymienić ją na 2 nowe klientowi ? Bo tam inaczej niż u nas ludzi nie traktuje się 4 razy gorzej od Murzynów bez obrazy....
Ostatnio edytowane przez waskowiak ; 30-10-2007 o 23:55 Powód: Automerged Doublepost
Witam,
niestety nie mam czasu na przeczytanie całego watku a potrzebuje kupic nowy panel Lcd. Nie mam zbyt wiele miejsca w pokoju i zdecydowałem sie na Lcd a konkretnie zalezy mi na jakims 24"
Bedzie słuzył głownie do zdjec!! (mam tego sporo wiec musi byc solidny, dobry i słuzyc na lata!!) ale czasami jako telewizor
Prosze o jakies konkretne modele, linki a jesli nie to czym powiennem sie kierowac podczas zakupu.
Pozdrawiam
Proponuję znaleźć trochę czasu i poczytać trochę wątek...
Tja, za to koledzy mają znaleźć czas, żeby Tobie podać wszystko pod nos.
Powtarzać opinie i linki (i najlepiej jeszcze poszukać najtańszej oferty i dołożyć kasy) które już się pojawiły, tylko dlatego, że Tobie się łaskawie nie chce poszukać/poczytać.
Bezczelny jesteś koleś...
pazurek wez no trzasnij ten fachowy tescik jeszcze raz 2-3 krotnie zwiekszajac dystans miedzy pudelkiem z gluptakiem a wyswietlaczem, hm?:> i wnioski wyciagnij sam.
pozdrawiam,
zby
nie wiem czego by to mialo dowiesc, faktem pozostaje to ze na samsungu ktorego uzywam mam jednolicie czarne tlo a na eizo ktore chcialem sobie kupic do domu pierwsze co mi sie rzucilo w oczy to cztery jasne plamy na rogach. zadnych wnioskow nie wyciagam, bo jest to jeden egzemplarz ktory akurat mialem mozliwosc zobaczyc.
Pazurek, a nie wziales pod uwage, ze Eizo moze miec wiekszy zakres jasnosci. W swietlowkach zachodzi proces powolnej degradacji ich jasnosci i jej zakres 'na zapas' moze byc wynikiem zapobiegliwosci inzynierow Eizo.
Aż się boję zrobić taki test u siebie![]()
Ostatnio edytowane przez Tomasz Urbanowicz ; 31-10-2007 o 19:54